,,Vy jste ho opravdu našli?''

1.1K 162 3
                                    

-Joker-

Opět zavřený v těsném vězení. Nebyl jsem ani překvapený. Mohli se snažit o trochu víc. V této místnosti jsem nevězel dlouho. Po několika minutách, kdy jsme se probudil, ke mě přišli ozbrojení strážníci a s třesoucíma nohama mě vyzvali, abych vstal a kráčel s nimi. ,,Copak,hoši? Bojíte se snad neozbrojeného a bezbranného muže?'' začal jsem se šíleně smát, což jednoho z nich přimělo se odhodlat a zašít do mě pár elektrošoků. To mě rozzuřilo. Procedil jsem na ně skrze zuby pár dramatických, krvavých věcí, které bych s ním udělal a poté s nimi oslabený kráčel chodbou do osvětlené místnosti, kde se nacházeli muži v bílém plášti. Vědci, doktoři. Nesnášel jsem je. 

Byly překvapený, že mě vidí na vlastní oči. Hrdě jsem se poklonil a představil. ,, Vy jste ho opravdu našli a dostali?'' zeptal se jeden z nich.

Já zakroutil nesouhlasně hlavou. ,, Šel jsem dobrovolně,'' zalhal jsem s úsměvem na tváři. ,,Chtěl jsem vás na vlastní oči potkat. Co jste udělali s mojí sladkou, famózní Harley?'' zeptal jsem se.

,, Vyléčili jsme ji,'' zatvářil jsem se poněkud vážně. 

,,Cože jste?'' 

,,Udělali jste ji to, co právě provedeme s tebou. Konečně se svět a hlavně Gotham zbaví nejobávanějšího monstra a sériového vraha...''

Zasmál jsem se. ,, To se vám nikdy nepovede!'' A v ten moment přišel další elektrošok. 

Everything is a joke / czKde žijí příběhy. Začni objevovat