#20

96 17 0
                                    

Atunci când cineva mă jignește... mă gândesc că nu trebuie să îmi pese, poate e adevărat. Poate sunt proastă, grasă, urată, fraieră, retardată, dar nu mai bag toate astea în seamă... Așa că tu persoana ce ma jignește citește aici:

Dragă persoană ce mă jignește...

Asculta aici fraiere... Așa ar trebui să încep nu? Sa te jignesc si eu, dar nu o voi face pentru că eu stiu cum te vei simți. La început vei arata ca nu îți pasă, dar vei ajunge acasă și te vei arunca cu fața în perne plângând sau vei plânge în baie cu acel lucru mic si de fier numit lamă ceva ce eu nu am folosit, chiar dacă m-a durut cea ce mi-a zis, nu am făcut o pentru că sunt așa cum zici si tu o lașă, o fricoasă, o slabă și da sunt, mi-a fost frică, chiar dacă știam că ma voi simți mai bine, oricum mă simțeam mai bine doar pe moment și ușor, ușor aș fi ajuns să o fac mereu. Ar fi fost ca un drog, dar nu am făcut-o. Am preferat să plâng până la miezul nopți sau până ochii mei se uscat de tot si nu mai aveam lacrimi.
Stiu ca tu te bucuri că mă rănești dar... gândește-te înainte să spui ceva. Pune-te în locul meu atunci când mă rănești și vezi dacă îți place. Ia spune-mi tu după acea cum te simțit? Mu vei suporta, dar eu? Eu m-am obișnuit...
Totuși data viitoare gândește-te la ceea ce vrei să spui. Te rog nu mai rani si alți oameni așa cum m-ai rănit pe mine. Eu sunt puternica acum, far ei... ei nu sunt.
Cu drag,
Persoana pe care ai rănit-o de atâtea ori....

Atunci când...Where stories live. Discover now