#23

75 13 3
                                    

Atunci când mă simt prost si vreau sa plâng... în mintea mai apare această frază 'Râzi azi, plângi mâine' și în fiecare zi îmi zic asta. Pentru că există oameni care m-au făcut să cred că dacă plângi ești slab. Acele persoane nu mai există în viața mea, au plecat de mult, dar eu tot nu am trecut peste.

Dragă eu ...
Încetează să mai fi așa sensibilă. De la un timp plângi din orice, încetează. Am în continuare încredere în oameni, mai bine aș înceta să am. Îmi cer scuze din orice, dar de ce? Nu e vina mea, așa că mai bine încetez să îmi cer scuze celor care oricum nu le pasă. Pentru ce îmi cer scuze ? pentru că tu mi-ai greșit și eu m-am supărat, tot eu îmi cer scuze după pentru că m-am supărat pe tine care mai trădat sau mințit. Dar lasă că nu o să o mai fac.
Dragă eu ...poate acum nu înțelegi de ce sunt așa dura cu tine, de fapt cu mine, dar peste ani vei vedea că e mai bine că nu (mai) plâng din orice, că nu am/ ai încredere în nimeni decât în mine/tine , că nu îmi/îți mai ceri scuze unor persoane ce nu merita iertare mea/ta...
Cu drag o persoană ce te vrea
mai puternică...

Atunci când...Where stories live. Discover now