Kapitel 3 Zoë och "Förvandlingen"

30 3 1
                                    

Ville bara säga att detta kapitlet kanske blir lite kortare eller mindre händelserikt, men hoppas ni gillar det.  Skriver alla mina kapitel i skolan (om inte jag blir skriv sugen på en helg) så kan bli kortare ibland beroende på hur mycket tid jag har, men nu ska ni få läsa kapitel 3 ;-) .

----------------------------------------------

Zoës perspektiv:
Att bli (mer att förvandlas till) en varulv låter läskigt, det måste jag erkänna. Men helt ärligt så var det inte så mycket att vara rädd för, det var mer en sorts ceremoni eller liknande om ni förstår hur jag menar. Så klart jag blev ju biten men mycket mer än det var det inte, jag fick till och med en bedövnings  spruta innan för att det inte skulle göra ont. Strax efter bettet så försvann Nicole och David, jag undrade vart dem tog vägen men dem andra som var vid mig sa att det inte var något speciellt. Så jag tänkte inte mer på det, istället började jag lyssna på Léon när han berättade om "förvandlingen".

Han berättade att själva "förvandlingen" tog ungefär 3 dagar innan den var fullbordad så jag var tvungen att sova hos dem. Det gjorde inte mig någonting eftersom jag gillade Léon och sen var mina föräldrar aldrig hemma, den kom hem typ någon gång per månad men sen åkte dem igen och när jag frågade vart dem skulle så sa dem bara att dem skulle på "affärsresa".  Léon visade mig till rummet jag skulle få låna tills "förvandlingen" var färdig.

Det var ett ganska stort rum med kristall blå tapet och en stor säng intill ena väggen. Det fanns ett ganska stort fönster som man kunde se skogen igenom, och så fanns det ett badrum med badkar och dusch. Så mycket mer fanns det inte förutom då ett litet "skrivbord" ( enligt mig mer som ett nattygsbord ) och en garderob som var halv full med kläder. Det började bli sent och jag bytte om till en mörk blå pyjamas som jag hittade i garderoben och gick och la mig. Efter ungefär en halv timme så sov jag som en stock.

Léons perspektiv:
Innan jag visade Zoë hennes "låne" rum så berättade jag att hon var var tvungen att stanna i minst 3 dagar för att "förvandlingen" skulle vara fullbordad, jag berättade också att man kunde vara lite så att säga "aggressiv" dem första dagarna, och att det kunde göra ont när man skiftade dem första gångerna. Zoë svarade bara att hon inte hade något emot att stanna här några dagar och att hon inte ville skifta fören det var säkert att "fullbordad" var fullbordad.

Nicoles perspektiv:
Strax efter Léon påbörjade förvandlingen av Zoë så gick jag och David ut där ifrån. Vi gick bort till tränings salarna och tränade ungefär 1 timme, det fanns olika träningsalterativ, några av dem var endast för varg form, andra för människo form och vissa för båda. Det finns bågskytte, svärdfäktning och kniv kastning. Jag tränade knivkastning, jag är en av dem bästa i flocken på det och är därför en av "Léons" livvakter. David tränade svärdfäkting och är också en av de bästa i flocken inom det, så det var ganska självklart att vi skulle bli hans livvakter. Efter träning gick jag hem och duschade snabbt. Sen gick jag och la mig för det började bli sent.
Dagen efter bestämde jag mig för att hälsa på Zoë och se om jag kunde hjälpa henne med någonting.

Zoës perspektiv:
Jag vaknade av att någon knackade på dörren, jag satte mig up i sängen och skrek ut mot dörren: kom in!
In genom dörren kom Nicole, hon frågade om jag behövde hjälp med något. Min första tanke var nej, men sen kom jag på att hon nog inte skulle acceptera "nej" som ett svar så jag sa: Nicole? Det finns faktist en sak ja skulle behöva hjälp med. Jag hittar ju inte så bra här och jag vet inte vem som vill än väl eller inte. Skulle inte du kunna hjälpa mig med det?
Nicole svarade med jätte mycket entusiasm i orden "Såklart jag kan Zoë."

Efter att jag gått upp ur sängen och tagit på mig en ganska behaglig blå/röd munkjacka och ett par sköna mjukisbyxor i grön melerat gick jag ut till den väntande Nicole som stod utanför. "Så vart vill du börja?" Frågade Nicole. "Jag tror jag vill börja med att kolla in husen först." Svarade jag, "Okej, följ mig då." Sa Nicole.

----------------------------------------------

Så, då var detta kapitlet slut.
Hoppas ni gillade det, det var en aning kortare än dem föregående kapitlen men det ska nog inte göra så mycket (hoppas jag). 

Hoppas verkligen att ni inte blev allt för besvikna över den låga halten av handlingar, jag måste ha kapitel med mer förklarande delar för att annars så kommer inte ens jag att fatta min egen bok. Så det var allt för mig, ses nästa gång du/ni läser och hoppas ni har en fortsatt trevlig dag.

Hejdå så länge! ;-)

Zoës Värld (PAUSAD)Where stories live. Discover now