9.Erişim sağlamak tarayıcıya değil, özel cihazlara ihtiyaç duyulan Kapalı Sistem

1.3K 22 2
                                    


Her internet kullanıcısının Tor ile erişiminin olduğu kısmı geride bıraktık. Charter olarak adlandırılan özel erişim seviyesine, yalnızca belirli router cihazlar ile girebilirsiniz.

Dünyada çok az kimsenin erişiminin olduğu 'closed shell system' olarak adlandırılan bu ulaşım yolu, belirli cihazlar olmadan yapılamaz. Bu cihazlara ulaşmak da kolay değildir. Özel işletim sistemine sahip bu cihazlara, kendine has mimariye sahip CPU monte edilir, onun ardından erişim frekansına girebilirsiniz. Bahsettiğimiz özel cihazlara sahip değilseniz, bu kısma ve daha derinlere erişiminiz yoktur.

Üzülmeyin, benim de yok.

Closed shell system

Sitelerin uzantısı .clos olarak bilinir. Yukarıdaki ekran görüntüsünde, şifrelenmiş bir .clos sitesi görüyorsunuz. Uygun frekansa girebilecek bir router sahibi olmadığınız için, kriptolu hali normal kullanıcılara bu şekilde görünmektedir.

belgeleri bu seviyeden çıkmıştır

Dünyayı sarsan Wikileaks belgelerinin kapalı sistemde derlendiği ve üst katmanlara -aramıza- ulaştırıldığı söylenmektedir. Kurucu , dark net için önemli bir figürdür. Gizliliğin seviyesini bu olayla da anlayabilirsiniz.

Kapalı sistemde neler var?

Yapay zekalı ölüm makineleri, yapay zeka işlemcileri, GGGEQP işlemcileri, Tesla'nın planları, kristarilize güç kontrolörleri, hava durumunu değiştirebilen cihazlar, gizli HAARP projeleri, Atlantis'in yeri ve hakkındaki gizli araştırmalar hatta Atlantis'in bulunduğu yerin detaylı konumları, özel üretim motorların planları, Tanrı'nın olduğunu kabul etmeyenler ve ispatları, masonlar, illuminati, gizli algoritmalar ve hesaplamalar, global ağı, global cinayet ağı, global ağı, global insan ticareti ağı, süper bilgisayarlar ve yapay zekalar bu düzeyde yer alan içeriklerin bu düzeyde yer aldığı iddia edilir.

DEEP WEPHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin