Filmajánló#2

21 2 0
                                    


Sziasztó ma 3 filmet hozzok nektek,ami nekem nagyon is tetszett. A 3 filmből kettőbe Lilly Collins játsza az egyik főszereplőt. Remélem kedvet kaptok valamelyik történethez.

Az első filmünk az elhurcolva. A történet röviden annnyi, hogy a Nathant kiskorában örökkbe fogadták, mert a szülei CIA titkos ügynökök voltak. Egy orosz kettősügynök után nyomóztak, akinél volt  egy lista. A listán olyan  amerikai emberek szerepeltek,akik titkos állam titkokat adtak el az orosz illetve szerb kormánynak. Nathan apja a listát ellopta, ezért a feleségét megölték sajnos. Nat ekkor csak 3 éves volt. A fiút szülei két kollégája fogadta örökkbe és nevelték fel. Nat 17-18 éves gimis volt, amikor kaptak egy házit, különböző témákban kellett egy 10 oldalas házi dogát írni. Egyébként Nat-et a drága Taylor Lautner alakítja. A főszereplő lányt meg Lilly Collins. Párokban kellett megcsinálniuk. A taylor és Lilly álltal alakított pár az eltűnt emberekkel foglalkozó oldalakat kapták. Már egy ideje keresgéltek a neten, amikor találtak egy oldalt. Azon oldalon pedig megtalálták Nath képét. Egy ideig tanakodtak, hogy vajon miért lehet fent a képe, de úgydöntött, hogy rámegy és felhívja azt a személyt aki felrakta a képet. Nos ezzel a hívással magára szabadítja azt a személyt aki megölte az anyját. A szerb ügynök emberei megölték a nevelői szüleit, majd  több naépon át mindenhova üldözte a két fiatalt. Nat a barátai és igazi apja segítségével a szerbet legyőzzi és a lista is biztonságos helyre került.

2. filmünk az ahol a szívárvány véget ér. Ennek is az egyik főszereplője Lilly Collins a másik pedig a me before youba Willt játszó színész. A történet arról szól ,hogy Rosie és Alex 5 éves korrok óta a legjobb barátok, de ez idővel mehváltozik.  A lány 18 éves születés napján csókoloztak egyszer össze, Aztán jött a végzős bál ,amire együtt mentek volna de mégse ügy sikerült. Rosie az évfolyam legdögösebb fuójával ment, aki aznap este teherbe is ejtette. Alex és Rosie még ezekelőtt megbeszélték, hogy jelentkeznek Bronxba egyetemre. Mindkettejüknek sikerül is. Csak Rosie a terhesség miatt nem tudott elmenni. Alex közbe rosszabb és rosszabb párkapcsolatokba bónyólodik bele.  Rosie és Alex összeházasodnak, azokkal aikkel a végzős báljukra mentek, de mindkettő rövid életű házzaság lett.  A  filmben sajnos Rosie elvesztette az apját. Az apja halála után Rosie az örökségéből valóra váltja az álmát. Az álma pedig, az volt gogy , nyit egy saját hotelt. A hotelt épp akkor kezdték megszállni, amikor nyitó bulit tartottak. A második vendégük Alex volt. A film végére a két jó barát, már egy párrá alakult.

A 3 filmünk a hajlakk. Ez a film az 1960-as  amerikát mutattja be. Baltimoreba játszódik a történet. Ebben az időben eléggé féltek a fekete bőrűektől és az ameriak szülök nem engedték a gyereiket nagyon velük barátközni. Volt egy tini műsör ahol különböző táncokat mutattakbe , és ott volt külön néger nap amit beakartak szüntetni. Tracy egy kissé túlsúlyos lány bejutott abba a showba mert nagyon ügyesen tudott táncolni. Az iazgató és pár ember kiakarta tűrni, pedig sokan szereték. Tracy az afro amariak oldalára állt, ezért üldözték őt a rendőrök. Legjobb barátnője bújtatta, akit ezért bűntetést is kapott. Tracyt új barátai megmentették és szülei és kollégái segítségével terve sikerült. Végre mindenhol egyenjogúan bántak az afróameriakkal is.

Tömören és gyönyörűen ennyi lenne az összesnek a lényege. Kellemes hétvégét és sok pihenést kívánok nektek.


my opinion the Wattpad writers ( Szünetel )Where stories live. Discover now