Intervija ar @AllTheLoveKatXx

243 42 2
                                    

RandomLv:No kurienēm jūs uzzinājāt par saitu Wattpad?

AllTheLoveKatXx:Wattpadu es atklāju pati. Biju dzirdējusi par slaveno fanfiku 'After', kuru sarakstīja meitene no Wattpada. Es izdomāju reģistrēties, bet sākumā vispār nelietoju šo saitu. Tikai pēc vairāk kā gada sāku lasīt un publicēt pati savus darbus.

RandomLv: Kā jūs izlēmāt sākt rakstīt fanfikus?

AllTheLoveKatXx: Mans pats, pats pirmais stāsts bija fanfiks. (bet es tiešām negribu runāt par šo stāstu, jo man ir kauns. stāsts bija briesmīgs). Es kādu laiku nemaz nezināju, ka ir tāds žanrs, kā fanfiction. Man tie bija vienkārši mani stāsti.
Bet īstais iemesls kāpēc es sāku rakstīt fanfikus ir pavisam vienkāršs - Harijs no One Direction ir mana mūža mīlestība, tāpēc man pašai ir interesanti izdomāt dažādus scenārijus ar viņa piedalīšanos. : ))

RandomLv: Vai jūs zinājāt/nojautāt ,ka jūsu fanfikam būs tik daudz skatījumu un zvaigznīšu?

AllTheLoveKatXx: Nē, man nebija ne mazākās nojausmas! Patiesībā biju gaidījusi, ka rakstīšu tikai pati sev, savam priekam, nemaz negaidīju, ka man būs lasītāji. Es joprojām nesaprotu kā mans stāsts ieguva tādu popularitāti, bet man tiešām ir prieks, ka cilvēkiem patīk mans uzrakstītais.

RandomLv: Ko jūs izjutāt pamanot,ka jūsu fanfiks "This Is Not A Love Story" ir ļoti populārs?

AllTheLoveKatXx:  Protams, es biju priecīga un joprojām esmu. Bet tai 'popularitātei' ir arī ēnas puses. Jau trīs reizes man ir pateikts, ka kāds kopē manu stāstu, uzdodot to par savu. Dažbrīd liekas, ka varētu vienkārši izņemt stāstu, lai kopēšana vairs nenotiek, bet es uzskatu, ka tas nav īsti godīgi pret lasītajiem, tāpēc to nedaru. (p.s. ja kāds pamana, ka stāsts tiek zagts, lūdzu paziņojiet to autoram)

RandomLv: Kā pie tevis atnāk iedvesma?

AllTheLoveKatXx:  Iedvesma atnāk pavisam negaidītos brīžos. Pie manis iedvesma var atnākt pat ejot pa ielu un paklausoties ko runā apkārtējie.

RandomLv: Vai tev ir bijis tā,ka tava rakstīt iedvesma uz kādu laiku ir pazudusi?

AllTheLoveKatXx: Jā, protams. It īpaši pēdējā laikā, kad vakaros esmu pamatīgi nogurusi. Bet tas nav nekas traks, jo rakstīšana joprojām ir mans hobijs, tāpēc es zinu, ka iedvesma atnāks atpakaļ, viņai vienkārši nav citu variantu.

RandomLv: Cik dienas jeb stundas ir nepieciešamas ,lai uzrakstītu jaunu nodaļu?

AllTheLoveKatXx: Es parasti nodaļu veidoju ap vienu notikumu, ko esmu iepriekš izdomājusi, tāpēc, ja man ir uznākusi lielā rakstītgriba, tad nodaļu varu uzrakstīt divu stundu laikā. Bet tas ir tikai tad, ja apsēžos un rakstu. Tomēr parasti tā nenotiek, jo ir dažādas blakus lietas, kas novērš uzmanību. Un pēdējā laikā man nodaļas top pa brīvajiem brīžiem, tapēc prasa vairākas dienas, varbūt pat nedēļas.

RandomLv: Kā jūsu draugi uztvēra to,ka jūs savu brīvo laiku pavadāt rakstot fanfikus?  Un vai viņi vispār zin,ka jūs rakstat?

AllTheLoveKatXx: Jā, mani draugi zin, ka rakstu. Sākumā bija daži joki, kas, protams, nebija domāti ļaunā nozīmē, jo tie taču ir draugi un draugiem patīk pasmieties vienam par otru.
Bet rakstot stāstus es esmu ieguvusi daudz jaunu draugu, kam ir tāds pats hobijs.

RandomLv: Uz cik tu novērtētu savus fanfikus skalā no 1-10 ?

AllTheLoveKatXx:  Atļaušos novērtēt katru atsevišķi, jo katrs ir rakstīts savā laikā.
'Black Rose' - šis bija mans pirmais stāsts, ko patiesībā pabeidzu. (Wattpadā tas nav pabeigts, jo ir vajadzīga ļoti pamatīga labošana). Nelaboto versiju es vērtētu ar -200, jo tiešām ir ļoti slikti. Bet versijai, kas publicēta Wattpadā es dodu 4/10
'Sober' - 6/10
'This Is Not A Love Story' - 5/10
'Encore' - 6/10

RandomLv:Kādus fanfikus jūs pašlaik lasat?

AllTheLoveKatXx: Pašlaik es nelasu neko, bet pēdējais fanfiks, kuru iesāku lasīt bija 'Suit&Tie'.
Bet man ļoti patīk lasīt arī citu žanru stāstus, nevis tikai fanfikus. Vieni no maniem mīļakajiem stāstiem wattpadā, kas nav fanfiki, ir 'Chasing Red' un 'Dead and not Burried'

RandomLv:Kāds ir jūsu mīļākais fanfiks ?

AllTheLoveKatXx: 'Dust Bones'

RandomLv: Vai tev ir daudz jaunu ideju jauniem fanfikiem?

AllTheLoveKatXx: Pagaidām 'draftā' , jeb nepublicēts ir viens fanfiks, un pagaidām neplānoju rakstīt vēl. Gribu pamēģināt arī kādu citu žanru, ko jau cenšos darīt ar savu stāstu 'Vegas, baby'.

RandomLv: Un lūk arī pēdējais : Ko tu novēlētu jaunajiem fanfiku autoriem,kādus padomus iedotu? Varbūt ir kādi novēlējumi priekš viņiem?

AllTheLoveKatXx: Šis ir netikai fanfiku autoriem, bet visiem jaunajiem autoriem. Ja vēlies rakstīt, tad raksti! Neuztraucies par lasītāju skaitu, jo pats galvenais, ir lai tu pats esi apmierināts ar to, ko esi uzrakstījis. Ja sākumā redzi, ka tavs stāsts nesaņem tik daudz uzmanības kā esi vēlējies, raksti tālāk. Tici man, atradīsies kāds, kam tavs stāsts liksies intersants. Nebaidies no kritikas, uzklausi to, padomā ko varētu mainīt, uzlabot savā stāstā un turpini rakstīt. Neizmanto citu cilvēku idejas, veido kaut ko oriģinālu. Un pats galvenais - raksti savam priekam, neraksti tikai tāpēc, ka tas liekas 'stilīgi'.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Sveiki visiem!
Paldies ka izlasījāt šo interviju ar AllTheLoveKatXx , paldies arī viņai par šo lielisko iespēju.

IntervijasWhere stories live. Discover now