Intervija ar @DemonsGonnaFindMe

166 30 1
                                    

RandomLv:Sveika, DEMONSGONNAFINDME. Pastāsti lūdzu mums kā tu uzzināji par Wattpad?

DemonsGonnaFindMe: Par Wattpad es uzzināju pateicoties Margo (thortoise),kura meklējot fanfiku atrada šo burvīgo mājaslapu. Patiesībā es domāju,ka daudzi no mums par Wattpad ir uzzinājuši pateicoties viņai.

RandomLv:Kāpēc tev sagribējās rakstīt? Vai tev ir doma savu hobiju pārveidot par savu karjeru?

DemonsGonaFindMe: Es esmu pilnīgi droša,ka nekad neizpratīšu to kāpēc sāku rakstīt. Atceros tikai,ka manā prātā iešāvās pēkšņa ideja sarakstīt grāmatu.
Pēc tam tas vienkārši kļuva par veidu, kā nosist laiku un atbrīvoties no liekajām emocijām.

Kā jau sacīju - mana ideja bija sarakstīt grāmatu,taču laikam ejot ,es iekritu kaut kādā bezdibenī un pazaudējusi savu rakstīšanas prieku.

RandomLv:Kur tu meklē iedvesmu?

DemonsGonnaFindMe: Man to vienmēr sagādā mūzika, citu autoru darbi (filmas;seriāli;stāsti;grāmatas) un notikumi man apkārt. Pēdējā laikā gan tikai notikumi man apkārt.

RandomLv:Kādas grāmatas tu ieteiktu izlasīt jeb kuram pusaudzim?

DemonsGonnaFindMe: Nepavisam neesmu grāmatu tārps ,bet par labām grāmatām es uzskatu visas "Vampīru Akadēmījas" sērijas,gan "Labirinta Skrējējs" (latviski gan ir iztulkots kā "Labirinta Gūstā") sērijas arī "Iezīmētā" sēriju grāmatas un noteikti "Aplis" sērijas. Protams ,ka jauni rakstnieki centīsies atrast kaut ko tādu ,kas viņiem attīstītu fantāziju priekš vēlamā stāsta, tādēļ  droši varu sacīt, ka jebkura grāmata būs pietiekami laba jebkuram lasītājam.

RandomLv:Kas ir pats galvenais kam jābūt grāmatā,lai tev tā iepatiktos?

DemonsGonnaFindMe: Man patīk stāsti kuri prot izspēlēt emocijas. Vairāk gan saraudināt kā sasmīdināt. Ja kāds vēlās ,lai es viņa stāstu vērtēju augstu ,noteikti ir uzmanīgi jāseko līdzi stāsta gaitai, jo kad to daru es, man parasti sanāk ievērot kārtīgi neapdomātas lietas. Es kategoriski atteiktos lasīt pokemonu grāmatas vai grāmatas, kurām jauna daļa iznāk ļoti,  ļoti reti. Man nepatīk pagūt aizmirst notikumus un pēc tam mulsi lasīt jauno daļu. Būtībā jau katram pašam jājūt, ko vajag vairāk, ko mazāk, vienkārši ātri  uzdrukātas nodaļas var būt interesantas, bet neasakarīgas. Grāmatām ir vajadzīgi abi.

RandomLv:Kā tu pieņem kritiku/negatīvus komentārus?

DemonsGonnaFindMe:
Man par negatīvu attieksmi ir diezgan vienalga. Man patīk, ja mani kritizē,jo tas nozīmē, ka kādam rūp. Bet ja kritērijs ir kļūdains, es noteikti jūtos savā veidā aizvainota un saniknota.

Cilvēki nemēdz man izteikt negatīvus komentārus. Tas ir noticis 2-3 reizes un tāpat tā bija pēdējā biezputra.

RandomLv:Kādas ir tavas idejas saistībā ar nākotni?

DemonsGonnaFindMe: Es vēlētos būt aktrise. Tā kā īsta aktrise. Bet pieņemu, ka man tas nesanāks un man nāksies doties uz mākslas skolu. Runājot par grāmatām mana doma bija izdot grāmatu paralēli manai profesijai.

RandomLv: Ko interesantu tu vēlētos ieraudzīt Wattpadā?

DemonsGonnaFindMe:
Vai nebūtu interesanti,ja kamēr lasītājs lasa nodaļu tiktu atskaņota autora izvēlētā dziesma? Es domāju tas pavisam noteikti sagādātu noskaņu lasīšanai!

RandomLv: Mēs zinam,ka tu veido tā saucamos koverus. Kā tu nonāci līdz to taisīšanai/izgatavošanai? Vai tu nevēlētos izveidot wattpadā kaut ko līdzīgu "Koveru skolai"?

DemonsGonnaFindMe:No sākuma es tos redzēju tādiem autoriem kā (ask.fm - @Acid_Darkness) un citiem. Tā kā es biju veidojusi jau komiksus, kaut kādus "Avatārijas" editus u.c., es nolēmu pa eksperimentēt. No sākuma tie patiešām bija ļoti draņķīgi, taču pēc tam, kad Margo (thortoise) iedvesmoja mani uz stāstu ediktiem ne tikai koveriem, es sāku tam pievērsties daudz vairāk. Līdz ar to, pieņemu, ka prasmes attīstījās.

Nedomāju, ka tas ir nepieciešams. Jebkurš wattpad lietotājs var ielūkoties LatvianStories profilā un aplūkot grāmatu "Padomi Grāmatas Dizaina Izveidē" . Uzskatu, ka grāmata ir ļoti noderīga tāpat kā pārējās grāmatas tajā profilā. Ikviens jebkurā brīdī var uzrakstīt kādu pamācību viņš vēlas ieraudzīt un tā noteikti pavisam drīz tur tiks ievietota.

RandomLv:Kurš ir mīļākais no taviem darbiem?

DemonsGonnaFindMe: Vismīļākais man noteikti ir "Upuris" aka "Lauskas Pieskāriens" , "Izdzīvotāja" un "Paliec" . Es joprojām cenšos izprast, kur bija problēmas šajā stāstā, ka man viņu nācās tik daudzas reizes pārrakstīt, bet esmu droša, ka pavisam drīz tiks izdota uzlabota, daudz labāka orğinālā versija.

RandomLv: Un pēdējais vai tev ir kādi ieteikumi jaunajiem autoriem?

DemonsGonnaFindMe: Mīļie jaunie autori, jums nav jācenšas kādam līdzināties, esmu pārliecināta, ka jūs spējat just, kad jūsu darbs pārtop par kāda cita.

Jums nav jāizklāsta visa informācija uzreiz, it kā mēs - lasītāji censtos izprast jūsu stāstu tēlus pirms izprotam pašu stāstu, jums jāliek izprast tēlus izprotot stāstu.

Necentieties rakstīt ideāli, jūsu darbiem nav jābūt perfektiem.

Noteikti rakstiet apmēram no 800-2000 vārdiem, savādāk lasītājiem jūsu nodaļas var likties pārāk īsas un nepiesaistošas.

Lielāku atsaucību jūs gūsiet, ja izmantosiet pareizu gramatiku, ne pokemonvalodu vai kaut ko tamlīdzīgu.
Noteikti pārskatiet jūsu darbus pirms publicējiet un vēl iesaku paralēli lasīt daudz dažādu grāmatu, kas sabojās jūsu fantāziju to paplašinot un neliks jums domāt par vienu, konkrētu stāstu.

-So , I'm Done. Bye guys, here was Anny. xD

➖➖➖➖➖➖➖

Sveiki visiem!
Paldies ka izlasījāt šo interviju ar DEMONSGONNAFINDME , paldies arī viņai par šo lielisko iespēju.
Noteikti turpiniet rakstīt komentāros ar kuru autoru jūs vēlaties nākamo interviju. Un vēlreiz atgādinam, ka katra intervija ir ar pavisam citiem jautājumiem.

IntervijasWhere stories live. Discover now