1.

188 9 0
                                    

POHLED BEATRICE
,,Kaisy,co teď máme?" Zeptala jsem se otráveně a podepřela si hlavu rukou. ,,Počkej podívám se." Řekla a hned začala hledat v tašce rozvrh hodin.Kaisy je vždycky ta,která má o všem přehled. ,,Matiku.Ale teď přece máme třídnickou hodinu!" Vypískla a do rukou vzala mobil.Nesnáším třídnické hodiny! Opravdu ne! Ty kecy učitelů o tom,jak je naše chování hrozné už slyšet nepotřebuju.Znuděně jsem si položila hlavu na lavici a už jen čekala,kdy zazvoní ten mučivý zvonek,který nám bere aspoň těch 10 minut volna ve škole.

*Crrr*

No super,začíná dalších 45 nudných minut. ,,Trice! Hej Trice!" Slyšela jsem za sebou otravný hlas mého spolužáka Mika. ,,Co je Miku." Vyštěkla jsem po něm a doufala,že tu větu,kterou mi chce říct si rozmyslí a raději mi ji ani neřekne. ,,Spadl ti kapesník." Řekl a ukázal na zem.A jelikož já jakožto velmi lehce napálitelný člověk,tak jsem se podívala na zem. ,,Haaaa!" Mike a jeho kamarád,jménem Dave,který seděl vedle něj propukli ve velký smích. ,,Ha,ha." Řekla jsem ironicky a dál se věnovala učitelce,která nám říkala něco ohledně exkurzí.

,,Beatrice,slyšela jsi to?!" Vyhrkla na mě Kaisy. ,,Mm,co?" Řekla jsem a totálním nezájmem. ,,Tys zase neposlouchala,co?" Protočila Kaisy očima. ,,A co?" Dělala jsem,že mám aspoň trochu zájem o informaci,kterou mi chce tak strašně nutně sdělit. ,,Učitelka říkala něco o Lyžařským kurzu! Pojedem?!" Řekla celá natěšená. ,,Ale já na lyžích stála jen jednou v životě." Vykulila jsem na ní oči. ,,To já taky." Rozhodila rukama. ,,Hmmm,popřemýšlím o tom." Zasmála jsem se.

*O 14 dní později*

No a je to tady.Nastal den,kdy odjíždíme na Lyžák.Opravdu bych nevěřila,že někam pojedem,ale jelikož nám naše mamky bez optání koupily lyže a ostatní věci,jsme prostě už jet musely.Jsem zvědavá,co nás čeká...

Ahoj! 😊
Máme tady první kapitolu naše společného přiběhu 'Lyžák', který píšu společně s MrsKattie

Doufáme, že se Vám to bude líbit a budeme rádi za každý vote a comment ☺️

-Lyžák-Where stories live. Discover now