2.

182 9 1
                                    

POHLED KAISY

,,Pojď Trice, sednem si tady." Ukázala jsem na dvě sedadla v autobuse a sedla si na kraj. ,,Tak snad se posuneš k oknu ne?" zamračila se Beatrice. ,,Já nechci být u okýnka." zasmála jsem se. ,,Tak se aspoň posuň." ona jen zakroutila očima. Skrčila jsem nohy, aby mohla projít.

,,Jsme všichni, můžeme jet." řekla učitelka řidiči a všichni zajásali. ,,Jak dlouho pojedem?" zeptala se mě otráveně Beatrice a nohy si přitáhla k sobě. ,,Prý je to blízko, řekla bych že hodinu nebo hodinu a půl." odpověděla jsem a vyklonila jsem se z uličky. Před náma seděly spolužačky Jasmine a Andy, které budou s náma na pokoji.

Zezadu autobusu se ozvala docela hlasitá hudba a potom i zpěv dvou dívek a několika kluků. Trice jen protočila očima a plácla se do čela. ,,Bože můj, to jsou ty dvě." řekla s nechutí a vzala do rukou mobil. Abych vás dostala do děje, tak "ty dvě" jak řekla Trice, jsou Chloe a Nicole, které jsou schopné si každého kluka omotat kolem prstu. Chápete co tím myslím. Mike s Davem z nich nemůžou spustit oči, takže vlastně už tak automaticky zpívají s nima.
------
Beatrice furt koukala z okýnka a já už nevěděla jak si mám sednout. ,,Neříkala jsi hodinu nebo hodinu a půl? Už jedem přes 2 hodiny." řekla Trice s poker facem. ,,Já nevím, to říkala učitelka." rozmáchla jsem rukama.

Tady zahněte do prava. Ne, do leva. Jeďte rovně." zaslechla jsem učitelku jak zmatkuje. ,,Petro prosimtě klid." řekla druhá učitelka, která nevypadá moc nadšeně, že bude muset strávit týden s někým, jako jsme my všichni. ,,Počkejte, naklikám to do navigace. Řekněte mi správnou adresu, tu ulici co jste mi řekla mi to nenašlo." řekl řidič už trochu naštvaně. Už tu takhle bloudíme půl hodiny a ještě k tomu je mlha a nejspíš se mu v tomle nejede zrovna nejlíp.

POHLED BEATRICE

,,Páni, tohle je lyžák k nezaplacení." řekla jsem s ironií. ,,Beatrice." řekla Kaisy otráveně. Zdřejmě už jí to tu taky nebaví. Furt sedíme v autobuse a nemůžeme trefit k našemu ubytování. ,,Za 10 minut tam budeme, takže si začněte balit svoje věci, ať tu něco nezapomenete a všechny papírky od čekoholiv posbírejte!" řekla jedna z učitelek. Všichni si začali všechno balit. Pár lidí dokonce i vstalo, že už by rádi šli z autobsu ven, ale to je učitelka okřikla ať si okamžitě sednou.

Za chvíli jsme mohli vidět budovu, kde všichni strávíme týden. No super, už teď se mi chce domu.

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Jan 05, 2017 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

-Lyžák-Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon