KUMA-30

58.3K 1.8K 63
                                    

SONDAKİ AÇIKLAMA ÖNEMLİ MUTLAKA OKUYUN.

KEYİFLİ OKUMALAR..

Asmin kocasının bu sözüne gülmüş,kustuğundan dolayı değişik çıkan sesiyle kocasını da güldürmüştü."Midem fokur fokur kaynıyor sanki.Yediğimi çıkarıyorum,"deyip yavaşça yatağa uzandı."Olur böyle.Bir kaç aya geçer galiba,"diyen Berzan da ayaklanmış dolabın önüne geçip üzerini çıkarmıştı.

Kocasının kaslı vücudundan gözlerini alamayan Asmin kızardığını hissedince başını hafif yana çevirdi.Berzan karısının kendini izlediğinin farkında olup karın kaslarını daha da çok belirtmek için gerildi.Gün yüzüne iyice çıkan altı tane muhteşem baklavalar,Asmin'e adeta çarpık bir şekilde sırıtıyorlardı.

Boğazını temizleyip gözlerini diğer tarafa çevirdiğinde Berzan da gülüp çıplak bir şekilde yatağa girmişti."Ağzını sil karıcım.Suları akmış,"dedi muzip bir sırıtışla.Berzan kendiisne 'karıcım' demişti.Şu an ağzının kulaklarına varması gerekirken söylediği diğer şeye odaklandı."Ne ağzı ne suyu Berzan?Ağzımın suyu falan akmadı benim,"derken eliyle yavaşça ağzını kontrol etti.Yani o kasları böyle detaylı bir şekilde inceledikten sonra akmışta olabilirdi.Bilemiyordu.

Karısının bu hareketine bembeyaz dişlerini göstererek gülmüş,belinden tuttuğu gibi kendine çekmişti."Ne o?Kaslarım karşısında ağzının suyu aktığını kabul ediyor musun?"dedi yine aynı muzip tavırla.

"Ağzımın suyu falan akmadıı,"dedi çekilip."Hı hı kesin öyledir,"deyip üzerini giyindi ve yatağa girdi genç adam.

Karısının hala karşı gelmelerini umursamayıp sırtından kendine çekti."Sus ve uyu artık,"deyip gözlerini kapattı.Asmin de bir kaç kez debelenip bir sonuç alamayınca o da uykunun kollarına kendisini teslim etti.

***

Sabah uyanan Asmin gözlerini ovuşturup etrafa baktı.Kocası bir bacağı dışarda,diğer bacağı Asmin'in bacaklarında yüz üstü hafif belirginleşen karnına kolunu sarmış yüzünü göğsünün tam altına koymuş uyuyordu.Gülümseyip bu görüntüyü gördüğü için Allah'a bir kez daha şükretti.

Her şey gerçek gibiydi.Her şey hayallerinde ki gibi..

Hiç ses çıkarmadan bu anın tadını çıkarmaya başladı.Hafifçe yayılıp kocasının saçlarını avcunun arasına aldı.Öyle yumuşak öyle güzeldi ki.Önceden ablası eniştesiyle gizlice buluştuğunda onun saçlarıyla oynadığını bunun çok güzel bir his olduğunu söylerdi.Asmin ise her zaman ablasını tersler,çok saçma olduğunu düşünürdü.Şimdi ise o kadar değişikti ki.Harika bir duyguydu.

Berzan bir iki saat sonra uyanmış,gözlerini açmadan gerinmiş,üzerindeki yorganı itmişti.Asmin yere düşmeden hızla yorganı tutup üstlerine yeniden örttüğünde Berzan da gözlerini açmıştı."Günaydın,"dedi gülerek.O dan gülümseyip aynı şekilde kocasına karşılık vermiş bir de yanağına minik bir öpücük kondurmuştu.

Berzan karısının kollarında çektiği rahat uykunun vücudunu gevşettiğini hissediyordu.Bu aralar şirketteki işler fazlasıyla yoğundu ve Berzan kendini zar zor eve atıyordu."Kollarında rahatlıyorum Asmin,"dedi karısının boynuna gömülüp.Bir eli yastığın altında diğer eli ise karısının saçlarını okşamakla meşguldu.Asmin gülümseyip boynunu kocası için iyice açtı.Kocasının boynuna gömülüp kokusunu çekmesine bayılıyordu.Muhteşem hissediyordu kendini.Bu her şeyiyle zor adam kendisinin kokusunu çok seviyordu.

"Ama şimdi yine şirkete gitmem lazım,"dedi doğrulup.Oflaması da gecikmeden güzel dudaklarının arasından dökülmüştü.Gülüp o da kocasıyla beraber doğruldu.Kendi saçlarını kaşıyıp banyoya giren kocasını izledi.

KUMADonde viven las historias. Descúbrelo ahora