Kapitel 12

327 11 1
                                    

"S, p eller k Anthon?" Sagde Jacob. "K selvfølgelig." Skyndte Anthon sig at sige. "Okay nu hvor det er dig Asta helst vil være sammen med." Sagde Jacob og stoppede. "Du skal snave Asta i gulvet." Tilføjede Jacob, og alle vendte deres øjne mod Anthon og jeg.

Anthon smilte slesk til mig inden han lænede sig over mod mig og kyssede mig, voldsomt. Det var ikke et lige så dejligt og romantisk kys som før. Mens vi kyssede mærkede jeg et blitz fra en telefon, det gjorde mig ikke noget lige nu men det kom det nok til senere. Anthon trak sig væk fra mig efter cirka 40 sekunder. Han smilte stort til mig, jeg gengældte med et lidt skævt smil.

Klokken var ved at være 3 og alle gæsterne var taget hjem, undtagen Thor, nogle andre der skulle sove der,og selvfølgelig mig.

Thor og jeg skulle sove på Anthons værelse, selvfølgelig sammen med Anthon.

Efter at have ledt i 5 minutter fandt jeg endelig Anthons værelse. Han havde en kæmpe seng, der kunne sagtens være plads til os alle 3.

Jeg tog mit tøj af, så jeg kun havde undertøj på. Hvis ikke jeg havde været påvirket af alkohol havde jeg aldrig sovet i kun undertøj sammen med to drenge.

Jeg lagde mig i den ene side af Anthons seng, så der også var plads til Thor og Anthon.

Da jeg var lige ved at falde i søvn kom Anthon brasende ind, jeg satte mig op i sengen. "Hej." Sagde han underligt, som om han havde glemt jeg skulle sove her. "Hvor er Thor?" Spurgte jeg. "Øøhm han ligger nede i sofaen." Svarede han og kløede sig i nakken, jeg nikkede bare til ham og lagde mig ned igen.
Anthon tog sit tøj af så han kun havde underbukser på, og lagde sig ned ved siden af mig.

Han lå og nussede mig i håret. "Hvad laver du?" Spurgte jeg grinende og vendte mig om, så vi fik øjenkontakt. "Du er så smuk." Sagde han og jeg rødmede, han kunne heldigvis ikke se det da det jo var mørkt i værelset. Jeg smilte sødt til ham og vendte mig om igen. Jeg mærkede små kys ned ad min nakke. "Anthon kan vi ikke sove jeg er altså vildt træt." Sagde jeg grinende og vendte mig om igen. "Ja men jeg er ikke træt." Sagde han og kiggede ned af mig. "Må jeg så ikke bare få et lille godnat kys?" Tilføjede han og kiggede bedende på mig. Jeg gav ham et hurtigt tantekys og vendte mig om bare for at drille ham lidt. "Asta." Sagde han, jeg lod som om jeg sov og fake snorkede. "Asta." Sagde han igen, jeg kunne ikke lade vær med at grine, han hørte det og vendte mig om og satte sig oven på mig, han begyndte at kilde mig, jeg skreg af grin og spjættede som en sindsyg. "Anthon stop!" Skreg jeg flere gange, men fik det samme svar tilbage hver gang: "Kun hvis jeg får et rigtigt kys." Til sidst gav jeg mig, ellers havde jeg tisset i bukserne. "Okay, okay." Skreg jeg, og han stoppede med det samme. Jeg tog mine hænder op om hans nakke og rev hans hoved ned til mit, jeg kyssede ham, det udviklede sig hurtigt til et snav, men så heller ikke mere. Det var et dejligt kys. Han trak sig og lagde sig ned ved siden af mig. "Nu kan vi sove." Sagde han og smilte stort. "Ja godnat." Sagde jeg sødt og vendte mig om. "Godnat." Sagde han og tog en arm om mig så vi lå i ske.

- Emma

DU OG MIGDove le storie prendono vita. Scoprilo ora