Kapitel 19

335 11 1
                                    

Jeg vågnede næste morgen ved at min alarm ringede. Jeg tog min telefon og slukkede alarmen. Hold op hvor var jeg træt, men det var vel også mandag. Jeg satte min alarm til at ringe igen om et kvarter, og faldt langsomt i søvn.

Min alarm ringede igen, møg. Nu var jeg lige faldet i søvn, men jeg fik slukket alarmen og langsomt sat mig op i sengen. Jeg gned mig i øjnene og kiggede rundt i mit værelse. Jeg skulle godt nok snart få ryddet lidt op, men lige nu skulle jeg bare tage mig sammen og stå op.

Jeg rejste mig og gik hen mod min garderobe. Efter 10 minutters tøj krise fandt jeg en blå og varm jumpsuit fra Mads Nørgaard. Jeg lagde lidt makeup inden jeg gik ud i køkkenet. Der lå en seddel på køkkenbordet.

Hej Asta <3
Jeg er taget med Lara op på skolen. Hun skulle møde klokken 07.00 i dag, da hun skal på hyttetur med sin klasse til på fredag. Hun er ked at at hun ikke kunne sige farvel, men vi ville ikke vække dig, så det ville gøre hende ekstra glad hvis du sendte hende en lille SMS. Carlos er syg. Jeg tror stadig han sover, men du skal ikke vægge ham.
Kys mor og Lara <3

Øj hvor var min mor bare gammeldags, altså havde hun aldrig hørt om SMS? Og hvorfor havde de ikke fortalt at Lara skulle på lejrtur?

Jeg spiste lidt morgenmad og børstede tænder. Jeg pakkede min taske inden jeg gik ud, for at tage overtøj og sko på.

Jeg sad i på min plads ved siden af Thor. Vi ventede på vores dansklærer, klokken var 08.05 så hun var forsinket. Hvilket også var ret godt, da jeg også selv kom lidt for sent. "Skal du noget efter skole?" Spurgte Thor. "Nej?" Svarede jeg. "Vil du så ikke med mig hjem?" Spurgte han. "Jo selvfølgelig." Smilte jeg. Det var længe siden jeg havde været sammen med Thor, så det var fedt. "Sæt jer ned og find jeres dansk bøger frem." Råbte vores lærer, idet hun trådte ind ad døren.

()

Jeg sad i Thors seng, på hans værelse og kedede mig. Vi havde lige fået fri. Thor sad og spillede FIFA, jeg sad med min telefon. Jeg havde fået en del venneanmodning osv her på det sidste, efter Teo lagde det billede op på insta af Anthon og jeg.

"Thor." Sagde jeg opgivende. "Thor." Gentog jeg lidt højere. "Thor." Halvråbte jeg. "Hvad?" Sagde han og pausede FIFA. "Skal vi ikke lave noget?" Spurgte jeg. Han startede spillet igen uden at svare mig. "Thor!" Råbte jeg og kastede en pude efter ham. Den ramte ham i hovedet. "Ej seriøst Asta! Nu scorede de." Sagde han irriteret. Jeg grinte af ham, han var verdens værste taber. Han satte spillet på pause og hoppede op i sengen til mig. Han begyndte at kilde mig. "STOP!" Skreg jeg, han grinte bare og kildede mig mere. "THOR JEG TISSER I BUKSER!" Skreg jeg og først der stoppede han. "Du skal ikke tisse i min seng." Grinte han og kørte en hånd gennem sit hår. Jeg vendte ryggen til ham og lod som om jeg var ked af det. "Asta?" Sagde han, jeg ignorerede ham og snøftede falsk. "Asta?" Gentog han med trist stemme og nussede mig på ryggen. "Thor selvfølgelig græder jeg ikke over at du kildede mig." Grinte jeg og vendte mig mod ham igen. "Ej Asta du må ikke snyde mig sådan, jeg blev helt bange." Sagde han alvorligt. "Du er sød." Grinte jeg. "Ej men det er også bare mig jeg er så nederen! Jeg skal jo ikke sidde og spille FIFA når du er her." Sagde han og skammende sig. "Thor! Det gør ikke noget!" Grinte jeg. Ligeså irriterende han kunne være ligeså sød og kærlig var han også.

"Nå men jeg har hørt rygter om dig og anth?" Smilte han jeg rødmede. "Er du vild med anth?" Tilføjede han med et slesk smil. "Nej Thor hold op." Sagde jeg og prøvede at lyde alvorlig. "Anthon er også sød." Grinte han sødt. "Jamen Thor..." "Asta vi har været bedstevenner i så mange år. Tror du ikke jeg kan se det på dig?" Sagde han. "Jooo." Sagde jeg flovt og gemte mit hovede i mine hænder. "Jeg syntes bare at det er lidt flovt, altså vi har ikke snakket sammen i særlig lang tid." Tilføjede jeg lavt. "Det er det altså ikke! Jeg siger ikke noget til ham." Sagde han bestemt. "Tak." Smilte jeg og krammede ham.

En uge siden jeg opdaterede :// sorry
GOD WEEKEND
- Emma

DU OG MIGOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz