toinen ❤ Luke

75 12 2
                                    

Pääsin juuri koulun ovista sisään, ensimmäisellä tunnilla olisi musiikkia ja kohtaisin pitkästä aikaa lapsuudenystäväni. Calum Hood, nykyinen suosittu urheilupuolella ja on yhdessä koulun mukamas "kuumimman" tytön kanssa. Oikeastikin Samantha on minun mielestäni massamuottiin kuuluva normaali tyttö, joka on oikein mukava. Samantha on samalla luokalla kanssani, kuuluu siis musiikkipuolelle.

Suuntasin ensimmäisenä parhaan ystäväni Ashtonin luo, joka parhaillaan selasi puhelintaan jossakin penkillä käytävän reunalla.

"Meillä on musiikin tunti, Hood on samaan aikaan siellä, joten ystävällisesti voisit lopettaa niiden alastomien naisten katsomisen kännykästäs ja lähteä nyt mun kanssa samaa matkaa luokkaa kohti, etten vaan jouhu kenenkään oudon tyypin pariksi" selitin yhteen putkeen nopeasti ja sain Ashtonilta huvittuneen katseen.

"Ota ihan rauhassa. Mutta joo mennään, en mäkää haluu joutua minkäänlaisen ihmehintin pariks" Ashton totesi ja katsoin tätä vuorostani huvittuneesti.

"Kiitos" tuhahdin vastaukseksi ja Ashton katsoi minua pelästyneesti.

"Ei siis pahalla, siis ei homois oo mitää pahaa, mut kyl sä varmaa taju.."

"Oo hiljaa, mennää" vastasin ja lähdimme sanaakaan sanomatta kohti musiikin luokkaa.

× × ×

"Hemmings ja Irwin myöhässä, miksi?" Opettaja kysyi kun tulimme sisään luokan ovesta.

"Mite nii, millä perusteella? Kellohan on vasta... öö puoli kymmenen" Ashton selitti ja huomasikin, että kello oli puoli kymmenen, eikä vartin yli yhdeksän.

"Tällä kertaa en jaksa välittää, katsokaakin ettei toistu. Kumminkin Hemmings Calumin viereen ja Irwin Stylesin" opettaja sanoi ja katsoin tätä järkyttyneenä.

"Noniin, jouhuin ihmehintin viereen" Ashton kuiskasi nopeasti ja kaarsi kiharatukkaisen viereen. Itse lähdin laahustamaan kohti luokan takaosaa, istuin alas paikalleni katsomattakaan Calumiin.

×

"valitkaa joku kuuluisa säveltäjä, tehkää esitelmä siitä parin kanssa, olen määrännyt jo valmiiksi parit.." opettaja selitti luokan edessä ja sai minut heräämään ajatuksistani. Opettaja laittoi pariksi Calumin ja Ashtonin, muita en tosin ollut kuunnellut. omaa pariani en kumminkaan vielä ollut saanut.

"Sitten viimeiseksi jää Luke ja Samantha. Teiltä kahdelta ootankin jotain todella hyvää" Opettaja sanoi ja vastasin tälle nyökkäyksellä, Samanthan tehdessä samoin.

"Kumminkin nyt voitte lähteä, nähdään puolen luokan kanssa ensi viikolla, muiden kanssa heti ylihuomenna" opettaja sanoi. Pakkasin tavarani samalla reppuun ja lähdin luokasta, etsien samalla katseellani Samanthaa.

"Noniin, millos sulla on aikaa tehdä sitä esitelmää ja kenet me valitaan?" Kysyin Samanthalta, kun pääsin tämän luokse.

"Miten ois huomenna? Ja en todellakaa tiiä keatä tehtäis, katsotaan sitä sitten. Tuutko huomen koulun jälkeen vaikkapa meille?" Samantha kysyi ja nyökkäsin tälle.

"Joo se on okei" vastasin ja tyttö hymähti.

"Mitäs helvettiä sä hintti mun muijalle puhut?" Kuulin Calumin äänen takaani ja käännyin katsomaan tätä.
"Jos satuit muistamaan, me ollaan pari siinä musiikin jutussa" vastasin hänelle ja sain vastaukseksi pelkän vihaisen katseen.

"Ilmiselvästi huomasin kuinka katsoit Samanthaa. Jätä se rauhaa, äläkä enää puhu sille tai sitten.." Calum sanoi vihaisesti ja katsoin tätä huvittuneella ilmeellä.

"Tai sitten mitä? Eka sä sanot et oon hintti ja sen jälkee mä kuulemma jo silmäilen Samanthaa sillä silmällä, hitto sä jätkä oot muuttunu" sanoin yhä hieman huvittuneesti, tosin huomasin Calumin kasvoilla suuremman vihan. Yht' äkkiä tunsin jomottavaa kipua poskellani ja katsoin järkyttyneenä Calumia.

"Itepähän kerjäsit" Calum sanoi ylimielisesti.

"Sä et just tehny tota" Mutisin hampaideni välistä ja löin edessäni olevaa samalla mitalla takaisin. Tappelu kehittyikin siitä hieman pahemmaksi, kunnes opettaja saapui paikalle.

"Jälki-istuntoa" oli ainoa sana minkä opettaja sanoi erotettuaan minut ja Calumin.

"Hyvin meni" samantha totesi vierestäni ja lähti pois.

× × ×

Uus luku, toivottavasti miellytti. Vähän päälle 500 sanaa.. xd mutta hei, Mulla alko syysloma, mites teil? Hyvii lomii jos Alko

-viivi

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 14, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Unpredictable || Cake HoodingsWhere stories live. Discover now