#13

231 11 0
                                    

POV Lana

De wond bij mijn maag is nog niet weggetrokken maar ik ga vandaag wel mee naar het kampioenschap. Ik leg mijn spullen in mijn kluisje als Erica naast mij komt staan en ze laat haar ogen zien, als teken van ja ik ben ook een weerwolf nu. Ik zucht, sla mijn kluisje dicht en wil weglopen als ze mij tegen houd. Ze zegt:" Isaac is van mij." Ik word boos en breek met één beweging haar pols en ze schreeuwt het uit en ik loop weg. Kira staat me aan te kijken en begint te lachen. Ze zegt dat de bus om 1 uur vertrekt.

~1 uur~

Ik haal mijn spullen uit mijn kluisje en Kira komt er ook aan. We lopen samen naar de bus en melden ons. We leggen de spullen bij de anderen en stappen in. We gaan voor Stiles en Scott zitten. Ik zie dat Boyd en Isaac weer 3 rijen voor ons zitten en Kira merkt het ook. Ze haalt haar schouders op en dan draait Isaac zich om en kijkt me aan. Ik kijk naar beneden en Kira kijkt boos naar hem. Stiles is Scott aan het overhoren met allerlei moeilijke woorden en Greenberg is misselijk. Opeens word mijn shirt rood en Kira wijst ernaar en ik zeg dat het nog niet geheeld is omdat Deucalion de opper alfa is. Maar als ik eerlijk ben weet ik niet waarom het nog niet geheeld is. Derek weet ook niet dat ik dit heb, anders zou hij me nooit laten gaan. Het begint ook weer te bloeden en Stiles schreeuwt half in mijn oor:" Wat zou Aiden aan het doen zijn, waar wacht hij de hele tijd op?" Ik zeg:" Dan vraag je het." Hij schud zijn hoofd en sms-t Danny. Je ziet Danny omkijken en nee schudden. Dan begint Stiles weer te typen en Danny word helemaal volgespamt door zijn berichtjes en dan zet hij zijn telefoon uit. Aiden kijkt om en Scott en Stiles schieten naar onder en Kira en ik beginnen te lachen en zwaaien naar hem. Ik tik Kira aan en ze kijkt me aan en ik wijs naar Boyd en vraag:" Zou hij boos zijn op Aiden?" Kira haalt haar schouders op en Boyd wil opstaan maar ik strompel naar hem toe en let niet op Isaac. Ik zeg tegen Boyd:" Als je dit nu wilt doen doe je het maar hij is sterker als jou en niemand kan je helpen omdat iedereen hem dan wil beschermen." Hij knikt en zijn ogen worden weer normaal en hij wijst naar mijn wond en ik zeg:" Het is gewoon nog niet geheeld." Dan ontmoeten Isaacs ogen mijn ogen en ik zie verdriet alleen maar verdriet. En ik strompel weer terug en denk: Ik vergeef het hem als hij maar bij mij zou komen. En dan kom ik weer naast Kira te zitten. Ik kan steeds moeilijker ademen en Kira trekt mijn shirt omhoog en kijkt hoe erg de wond is en zegt tegen Stiles:" Kun jij ervoor zorgen dat we stoppen we moeten haar helpen." En Stiles gaat naast Greenberg zitten en laat hem wat op zijn telefoon zien en even later geeft hij over. Kira helpt mij de bus uit naar de wc en Lydia kijkt naar de wond en zegt:" Heeft iemand naald en draad?" Hoezo vraagt Stiles. Lydia zegt:" Ik laat mijn vriendin niet doodgaan." Ik glimlach en voel dat ik wegzak.

Pov Isaac

Als ik in de bus zit voel ik ogen in mijn rug branden en ik draai me om en ik zie daar Lana zitten. Ik draai me snel terug en een tijdje later word Boyd boos en hoor ik Lana op ons afkomen. Ik durf haar niet eens meer aan te kijken. Ze begint een heel verhaal tegen Boyd en op het gegeven moment zegt ze:" Het is gewoon nog niet geheeld." Dan kijk ik haar aan en zij kijkt mij aan en ik weet niet wat ik zie. En ze loopt/strompelt weer weg. Durfde ik maar op haar af te gaan. Ze haat me dus waarom zou ik het nog proberen. Dan zie ik dat Stiles naast Greenberg gaat zitten en even later moet hij overgeven. Kira helpt Lana naar de wc en Lydia volgt haar. Ik ga op een steen zitten, alleen totdat Scott naast me komt zitten. Ik kijk hem aan en hij zegt:" Ze houd nog van je, echt waar." Ik kijk hem aan hij knikt. Dan komt Lydia naar buiten en ze zegt dat iemand een shirt uit haar tas moet halen. Stiles haalt een shirt op en Lydia komt naar mij toe. Ze zegt:" Voordat je iets gaat zeggen wil ik eerst iets zeggen, je hebt haar echt gekwetst maar ze houd nog steeds van je dus je moet gewoon op haar afstappen en sorry zeggen." Ik kijk haar aan en schud mijn hoofd en zeg: Dat is niet waar, ze houd niet van me en dat snap ik. Dan komt ze naar buiten en kijkt mij aan en glimlacht. Misschien lukt het toch wel. ik glimlach terug.

POV Lana

Als ik wakker word zit de wond dichtgenaaid en zit Stiles naast me met een shirt voor mij. Ik loop naar buiten en ik zie Isaac kijken en ik glimlach naar hem en hij lacht terug. Dan zie ik een kringetje staan en loop erop af en zie dat Boyd bezig is met Aiden in elkaar aan het slaan. Niemand doet iets tot ik zijn ogen zie. Ik gebaar Lydia en Kira dat ze iedereen weg moeten halen en wijs naar mijn ogen en ze knikken. Ik roep BOYD! en hij kijkt mij verbaasd aan maar stopt wel. Dan buigt als ware voor een alfa zeg maar. Dan omhelst hij mij en fluistert in mijn oor:" Ik weet niet wat ik had gedaan als jij niet op tijd was gekomen, bedankt." Ik zeg terug geen dank tot Coach ons roept en zegt:" Door de file en doordat Greenberg weer zo nodig moest overgeven kunnen we het niet redden om daar nog  op tijd te zijn dus we gaan ergens overnachten. Ik zucht en kijk Isaac aan.


lengte:1021 woorden

zie je foutjes meld het even

Sister of Derek HaleWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu