#22

174 10 1
                                    

POV Isaac

Als de film afgelopen is, is Lana in slaap gevallen in mijn armen. Ik leg haar in bed als Derek binnenkomt en hij vraagt:" Isaac kan ik je even spreken?" Ik knik en loop achter Derek aan. We lopen naar beneden en op de trap stopt  hij opeens en houd mij tegen. Hij kijkt me aan en zegt:" Ik weet dat elke broer of zus dit zegt maar als jij haar kwetst leef je niet meer, begrepen? Ik kijk hem aan en knik. We lopen verder naar beneden en Peter zegt:" Die leraar waar Lana het vanmiddag over had, is inderdaad ook zo'n moordenaar van de lijst. Ik ben hem gevolgd en hij is van plan jullie allemaal te doden op school met die ziekte. Dus pas goed op." Ik knik en maak wat thee voor Lana en mij want Lana kennende is ze zo wakker als ik terug kom.

En inderdaad als ik boven kom zit Lana recht op in haar bed. Maar ze heeft mij niet door en kijkt geboeid naar de tv. Ik zet de thee neer en sla van achter mijn armen om haar heen. Ze verstijfd en daarna haalt ze weer adem en ze draait zich om. Ze glimlacht en pakt haar thee. Zo blijven we nog even zitten tot ze in bed gaat liggen. Ik ga naast Lana liggen en sla mijn arm om haar heen. Ik trek haar dicht naar mij toe.

POV Lana

Als ik wakker word slaapt Isaac nog dus ik loop naar beneden en ga ontbijten. Als ik bovenkom trek ik mijn hardloop kleren aan en ga naar buiten. Als ik 5 kilometer hardgelopen heb zie ik de nieuwe leraar van mij. Hij doet erg geheimzinnig en loopt weg, ik besluit om hem achterna te gaan. Even later als hij naar binnen loopt kijk ik door het glas en zie wie daar staat. Het is de tante van Allison. Ik luister naar wat hun zeggen. TA(tante allison) J(john, leraar)

Ta: Hoe bedoel je, ik heb het wapen niet.                  J:Ik was op school de lijst door aan het kijken en ik merkte dat Lana mee zat te kijken. Ze heeft ons door.             Ta: Je zorgt maar dat ze aan het eind van de volgende week allemaal dood zijn, anders ben jij dood, begrepen?                    J: Ja mevrouw.

Hij loopt weg en ik ren snel weg. Als ik binnenkom staan ze me allemaal boos aan te kijken en dan weet ik dat ik een briefje ben vergeten neer te leggen. En ik begin een beetje te lachen. Derek loopt hoofdschuddend weg en Peter loopt erachter aan. Alleen Isaac staat er dan nog en hij slaat zijn armen om me heen en zegt dat hij een verrassing heeft. Ik kijk hem aan en hij loopt naar boven. Als ik bovenkom hangen er allemaal slingers en dan bedenk ik me dan Isaac en ik een half jaar samen zijn. Ik kus hem en hij legt mij op bed. Dan klopt er iemand op de deur. Lydia komt  binnen en omhelst mij en roept dat ze de anderen ook heeft meegebracht. Ik lach als de anderen binnen komen.

We besluiten met zijn allen hier te slapen en ik loop naar beneden om het tegen Derek te zeggen als hij met een tas om zijn schouder bij de deur. Hij kijkt me aan en ik vraag waar hij heen gaat en hij zegt:" Het blijkt dat je zus toch nog leeft, ik ga haar ophalen." Ik knik en stiekem ben ik best wel blij. Niet meer het enigste meisje in huis. Ik loop naar boven en Malia ligt samen met Stiles, Kira met Scott, Liam met Brayden. Brayden is ook gekomen en Lydia ligt alleen te slapen. Ik zie Isaac op me wachten en ga bij hem liggen. We vallen in slaap


lengte: 632 woorden

zie je foutjes meld het even

Sister of Derek HaleHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin