TANITIM

229 19 12
                                    

''Biz, acıya dayanıklı değil, acıya bağımlı kimseleriz. Bu durumda, bizi kim yenebilir ki?''

Ekibimizin kalıp haline gelmiş sloganını söyledik ve bu tehlikeli yolculuk için hazır duruma geldik. Bu güne dek birçok şeyle savaşmıştık, daha yeni keşfettiğimiz varlıklar, artık o kadar gündelik hale gelmişlerdi ki daha önce hiç görmediğimiz bir şeyle karşılaşınca bile şaşıramaz olmuştuk.

Dövme yaptırmak yerine, bıçakla kazıyarak kolumda oluşturduğum şekle baktım. Bu, gücümün sembolüydü. Bu bir ejderha sembolüydü. Ve bu ejderha, sadece insanların kurtuluşu ve benim küllerimden yeniden doğmamın değil, ölümümün de sebebi olacaktı.

Ekibime tekrar döndüm. Karşılaştığımız her zorluk, yaşadığımız, iliklerimize kadar hissettiğimiz her acı, bizi güçlendirmişti. Her seferinde, biraz daha...

---

Hikaye bitmemişti. Hikaye yeni başlıyordu. Aşkın, tehlikenin ve acının birleşimi. İmkansız adı altında listelenmiş her şeyin gün yüzüne tek tek çıkması kimin aklına gelirdi ki?

6 kişiden oluşan savaşçılar, acının kalıplaşmış halleri... Onlar asla dış dünyaya karşı kendilerinden taviz vermezler. Birbirleri dışında.

KISA BİR SÜRE SONRA İLK BÖLÜMÜYLE KARŞINIZDA OLACAK.

KISA BİR SÜRE SONRA İLK BÖLÜMÜYLE KARŞINIZDA OLACAK

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
ÖLÜM BEKÇİLERİ -kaçak vampir 2-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu