SORULARR

105 19 2
                                    

-- Polat ile Füsun'un birlikte olma şansları var mı?

> Evet,bu soruya tam bir yanıt vermek istemiyorum. Fakat,şunu söylemek gerekirse hikaye henüz belirli bir görüş bildirme aşamasında değil. Kurgu az tuz hazır olsa da siz okuyucuları büyük bir olay bekliyor diyebilirim!

--Polat gerçekten Füsun'u seviyor mu yoksa Füsun onun için bir avuntu,takıntı mı?

> Sizce takıntı mı? Eğer ki takıntı olsaydı onu düşünmemek için kendini zorlar mıydı? Tabii bu benim görüşüm (:

-- Böyle bir kurguyu nasıl düşündün? Herhangi bir kitap bu kitabınızı yazmanızda etkili oldu mu?

> Aslını söylemek gerekirse ben daha çok polisiye,macera kitapları okumayı severim. Bu nedenle herhangi bir kitap bu kitabı yazmama etki etmedi.

--Arada bölümlerde karakterleride konuşturacak mısın? Yoksa hep kendin mi anlatıcı olacaksın?

> Bölümler ilerledikçe anlatıcı olmam biraz zorlaşıyor. Bu nedenle yavaş yavaş karakterlerin görüşüne yer vermeyi planlıyorum :) Bu konuda görüşleriniz olumlu ise bunu yapabilirim.

-- Nedense içime kitabın ortalarına doğru büyük bir patlama olacağı doğuyor

> Doğru bir sezgi diyebilirim.

-- Karakterleri biraz daha detaylı anlatabilir misin?

> Tabii. Biraz daha anlatmak gerekirse gerçekten üçü de farklı karakterlere sahip.Ama bu uyuşmadıkları anlamına da gelmiyor. Füsun daha çok çevresiyle ilgilenirken Polat daha çok merkezi sadece ben olan birisi. Peren ise istediğini elde edene kadar pes etmek nedir bilmeyen birisi. Sanırım şimdilik bu kadar yeter. İleriki bölümlerde zaten karakter analizlerini sizler yapabilecek konuma geleceksiniz.

-- Bölümleri yazarken mi olayları düşünüyorsun yoksa önceden kurguladın mı?

> Buna net bir cevabım yok. Okuyucuların görüşüne göre değişimler oluyor. Fakat daha çok önceki bölümle bağlantılı olayları düşünerek yazıyorum. Kurguya doğru gittiğim pekte söylenemez.

Evet, biliyorum biraz geciktirdim fakat inanınki bu bile benim için baya bir zor oldu. Neticede okul denen bir baş sorunumuz var. O yüzden lütfen kusura bakmayın güzel,sevecen okuyucularım!



İMKANSIZ #WATTYS2017Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin