Sen......

1.2K 120 0
                                    



,,Jsi v pohodě lásko? Vypadáš bledě'' zeptala se Mikasa,,Je mi fajn....já jen'' semkla rty a čekala a ž dořeknu svou větu,, Půjdem dnes někam na večeři a já ti to pak povím''

,,Dobře, ale jen mi pověz...je to něco špatného a nebo něco dobrého-'' otevřela se ji víčka jako-by jí to došlo...

,,-Ty se chceš rozejít!!!! Mam pravdu? Je tu jiná holka co tě zaujala?" Rozbrečela se ,, Ano chci se rozejít ale jediná věc co stojí mezi námi je ta fyzika! Propadám z fyziky a Ackerman-ten novej fyzikář si najde někoho kdo mi to vymlátí do hlavy a já teď nemam čas na náš vztah! Chápeš?"

Utřela si slzy a roztřeseně kývla. Objal sem jí a dal pusu na čelo. Dál už sem jen odkráčel domů.

,,JSEM DOMA!" Zařval na celý byt a zašel jsem do svého pokoje . Sundal jsem si tašku a roztáhl se na postel a zavřel oči. To byl den. Nový učitel, rozchod s Mikasou a TO BLBÝ DOUČOVÁNÍ!! To by mě zajímalo koho sežene.

Už si půjdu dát jen sprchu.

-Po sprše-

Páni, jsem unavený jak kdybych teď uběhl nějaký hodinový maraton.Pomyslel jsem si a zalehl jsem do postele.

Pomyslel jsem si a zalehl jsem do postele

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Měl jsem sen....divný sen. Byla tam moje máma a .....muž . Celý v černým. Nešlo mu vidět do tváře. Nedokázal jsem rozeznat kdo to je. Otočil jsem se zpět k mamce. Za ní bylo jen ta nejsvětlejší záře. Rozešel jsem se k ní ale jako bych byl na běžícím páse a nedokázal se k ní dostat. Zastavil jsem se. Záře pomalu mizela a s ní i matka. Otočil jsem se. Teda se o to aspoň pokusil.

Stál přímo za mnou. Nevěděl jsem co dělat. Tak jsem jen stál. A čekal co se bude dít. Cítil jsem jeho dech na mém krku. Byl to nepříjemný pocit. Ale začalo se mi to líbit. Byl to tak příjemný pocit. Podal jsem se tomu. Nevědomky jsem natočil jsem slastí hlavu na stranu.

Jeho teplý dech se začal přibližovat ke krku. Začal mi líbat krk od klíční kosti si dělal mokrý cestičky až k mému uchu. Který následně skousl.

,,Erene..." řekl. Když jsem se chtěl otočit a zjistit kdo to byl, tak zmizel. V jednu chvíly tam byl a tu další....byl pryč. ,,Erene...." Znovu ten hlas ,,Erene....VSTÁVEJ NEBO PŘIJDEŠ POZDĚ DO ŠKOLY A JÁ POUŽIJI LEDOVOU VODU, KTERÁ TĚ URČITĚ VZBUDÍ"

Vzbudil jsem se světelnou rychlostí a pak už jen pomalu doflákal na cestu do školy......

Why i love only you....?Kde žijí příběhy. Začni objevovat