"TEN HAJZL!"

1K 112 12
                                    

Levi POV:

Rozloučil jsem se s Erenem a pomocí malého polibku na čelo a vyšel z jeho domu. Je to velice zvláštní děcko. Ale vypadá  fakt dobře........SAKRA VZPAMATUJ SE LEVI!! dal jsem si facku a vytáhl klíčky z kapsy. Nastoupil jsem a nechal myšlenky o Erenovi zamnou.

Mířil jsem k budově kde pracoval on. Ten koho jsem miloval nadevše. Vždy když něco provedl, tak jsem mu odpustil. Nedokážu ho nenávidět. Byl můj první. Znám ho už od střední a tam jsme se také dali poprvé do vztahu. No a před týdnem mě požádal o ruku. Přijmul jsem ho. Jsem ale taky jeho zasraný uke!!Vždy mě zřídí, a pak jen si zapne kalhoty  a někam si to odkráčí.

Začalo pršet, kapky se začaly zrychlovat a můj tep taky. Když jsem zastavil, viděl jsem jak Erwin někoho drží u zdi a líbá ho. Drží ho za pozadí a kouše mu krk. Začaly se mi hemžit slzy do očí. Byl jsem si jisty ze to není z žádného deště. Bylo to slaný, jak se to dotklo mých rtů. Začal jsem křivit obličej do nasraného a ublíženého tvaru.

"TEN HAJZL!" Řekl jsem nasraně a blížil jsem se k nim. odkašlal jsem "ehmm.." Oba otráveně otevřeli oči a podívali se na mne. Erwin se na mne otočil jako by se nic nedělo "DĚLÁŠ SI ZE MĚ PRDEL?" Zarval jsem mu do obličeje a kopl do rozkroku. Sválel se k zemi bolesti. A já si to rychlím krokem namířil k autu. Nastartoval jsem a odjel jsem domu.

Začal jsem si balit věcí. Taška se mi začala plnit věcmi. Sundal jsem si snubní prsten a hodil ho někam bůh ví kam do rohu ložnice. Vzal jsem si mobil a začal jsem vyzvánět Erena. Vyměnili jsme si čísla na našem prvním doučovaní. ,,Halo?" Ach ten jeho sladký a harmonický hlas!!

,,Ahoj Erene, to jsem já Levi"
Bylo tam chvilku ticho
,, eh Levi? Potřebuješ něco?"

,,Jo, nevadilo by ti kdybych u tebe chvilku bydlel? Dokud si nenajdu hotel? Vysvětlím později"

,,JISTĚ! KLIDNĚ! BUDU MOC RÁD!"  vychrlil na mě radostně.

,,Dobře, děkuji. Budu tam za chvilku" A zavěsil jsem. Zabalil jsem si zbytek věcí. Chtěl jsem jít ale.... ,,Kam se to ženeš, Levi? Huh?" Erwin! do prdele! Ten my tu tak scházel. ,,To tě nemusí zajímat!" Chtěl jsem odejít ale Erwin mě shodil na postel a podržel mi ruce nad hlavou.

,,Snad si nemyslíš že můžeš jen tak odejít. Levi~" Rozepnul mi kalhoty a rukou se dostal až k mé chloubě. ,,NECH TOHO, DO PRDELE!!" Natáhl jsem se hlavou až k jeho předloktí a krutě ho kousl. Povolil stisk a já se vymanil z jeho držení. Zapnul jsem si kalhoty a vzal ho za vlasy ,,Jdi k čertu ty hnusnej podvrazáku!" Bez více slov jsem mu kolenem zlomil nos a vrh jsem se do auta.

Why i love only you....?Where stories live. Discover now