Harmadik

1.6K 70 4
                                    

Másnap reggel szintén ébresztőmre kelek, amely ezúttal reggel hétkor ránt ki álmaimból. Másik oldalamra fordulok és kinyomom a hangosan rikácsoló telefonomat. Kimászok a puha ágyból és azonnal szekrényemhez lépek, amelybe tegnap pakoltam be ruháimat és cipőimet. Kiveszek egy fehér ujjatlan toppot és egy sötét zöld lenge Nike rövidnadrágot.

A fürdőbe megyek, ahol békésen megmosakszom és megcsinálom bőrápolási rutinomat, majd fogat mosok és megfésülködöm. Felöltözöm és felcsatolom kedvenc nyakláncomat, amely egy arany lánc, rajta pedig egy piros szív lóg. A tükörbe pillantok és megelégszem kinézetemmel. Lábbelinek fehér Nike Air Max Plusomat választom, aztán telefonomat és kártyámat a zsebembe csúsztatva kilépek a szobából.

A reggelink félkor van, így letelepedek a folyosó végén lévő kis tér egyik foteljébe, majd telefonomat kezdem babrálni. Körbe nézek pár közösségi oldalon, ahol mindenki izgatottan posztol a válogatottról.

-Jó reggelt!-azonnal felkapom a fejemet, amint fülembe szökik valaki hangja. Egy barna szempár pillant vissza rám. Ismét Dominikhoz van szerencsém. Ajkai mosolyba húzódnak, amint tekintetünk találkozik.

-Jó reggelt!-ismétlem meg gesztusát. Telefonomat ölembe rakom és figyelem, amint a focista leül a mellettem lévő fotelbe.

-Mi a helyzet?-érdeklődik.

-Semmi különös, várom a többieket.-adok választ.-Veled?-kérdezem.

-Ugyanez.-bólint. Pár pillanatig, csak nézzük egymást, míg nem újra megszólal.-Hogy tetszik Telki?-kérdezi.

-Hát eddig nem sokat láttam belőle.-jegyzem meg, egy apró kacajt előcsalva belőle.-De amit eddig láttam, elnyerte a tetszésemet.-teszem hozzá.

-Biztos vagyok benne, hogy a szálloda többi része is tetszeni fog!-jelenti ki.

-Te már ismered a helyet, mint a tenyeredet, ugye?-kérdezem mosolyogva.

-Persze!-jelenti ki.-Szeretek ide járni, mert tudom, hogy a kemény munka mellett ki is tudok azért kapcsolni.-mondja.

-Igen, azt hallottam, hogy a wellness részleg nagyon jó.-jegyzem meg.

-Majd megmutathatom, ha szeretnéd.-arcom kissé felforrósodik, meglep ez a reakció.

-Nézd meg, szegény még egy napja sincsen, hogy megérkezett, te pedig már most bikiniben akarod látni.-fülemet megcsapja egy hang, elpillantok a velem szemben ülő focistáról és azonnal megpillantom Schäfert.

-Te és a hihetetlen képzelőerőd!-vágja rá azonnal Dominik védekezésképpen.-Csak kedves vagyok és körbe vezetem a szállodában!-jelenti ki. Rápillantok és egy kaján mosoly ül az arcán, amely olyan kisfiússá teszi.

-Aha, és a körbevezetés netalán az ágyadban ér véget?-kérdezi Andris. Azonnal elpirulok és inkább leszegem fejemet.

-Fiúk, ne készítsétek már ki most!-szólal meg egy harmadik hang, mire arra pillantok és Sallai néz vissza rám.-Ne is hallgass rájuk! Dominik csak nem tudja türtőztetni magát, Andris meg még annyira se!-a fotelem mellé lép és egy pillantást vet Dominikra, majd Andrisra is.

-Ez nem igaz!-vágja a lipcsei játékos, mire halkan elnevetem magamat, majd felállok a fotelemből, mire mindhármuk tekintetét magamon érzem.

-Lemegyek.-csak ennyi jön ki belőlem, amint távozom a focisták köréből. Elindulok a lépcső felé, ám nem sokáig maradok egyedül, mivel amint lelépek egy fokot, valaki azonnal mellém csapódik.

-Veled megyek!-oldalra pillantok, Dominik arcán egy széles mosoly pihen. Halkan elnevetem magamat.

-Azért a szívét ne törd össze!-szólal meg Andris.

Te+Én=Foci|Joshua Kimmich Fanfiction| ✔ Átírás Alatt!Where stories live. Discover now