Burada kaldık

2.7K 169 37
                                    

Veee evet beklenen an geldi yazarın ben oluyorum yeni bölüm yayınladı inanılmaz bir şekilde. Eee ilk bölüm nasıldı beğendiniz mi hiç yorum yapmamizsiniz bir tane @esma baykal  benim ekürcüğüm yorum atmış oda ne dediği belli değil hadi ben sizi bekletmeyim yeni bölüme geçelim demi aslında ben bu hikayeyi yaz tatilinde yazmaya başlamıştım ilk bolumu de size yarım yayınladım şimdiki bölüm ilk bolumu yayınladığı mda zaten vardi nihahahaha-kötü yazar gülüşü - Tamam tamam hadi bölüme 😂😂😂😂😁😁😁😁😊😊😊😊😀😀😀 

"Tamam , hadi seninle dekorasyonunu yapacağımız eve gidicez , sürekli masa başında  oturmıcaksın hazırlanma çıkalım "(yazarımızın staj hakkında hiç bir fikri yok tamamen hayal ürünüdür )
"Tamam ben zaten hazırım çıkalım "hiçbirşey söylemeden masadan kalkıp önümden geçti bende peşinden yürümeye başladım . Otoparka inip arabasının yanına gittik o sürücü koltuğuna geçip yan kapıyı açtı ama ben arka kapıyı açıp oturdum. Önce sorgular gözlerle bana baktı ama sonra umursamaz bir şekilde önüne dönüp arabayı sürmeye başladı .🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘

Neredeyse bir saattir arabayla gidiyorduk.  Şehir merkezinden baya uzaklaşmıştı k. Ormanlık bir yere gelmiştik. Ben etrafı izlerken birden araba durdu. Ben tam burası nere onu anlamaya çalışırken Bay Tipsiz arabanın önünden bana "inmeyi düşünüyor  musun "demesiyle daha arabadan inmedigimi fark ettim ve hemen arabadan indim. O , ben iner inmez arkadaki iki katlı beyaz eski eve doğru ilerledi. Cebindeki anahtarı çıkartıp kapıyı açtı. Korku filmlerindeki gibi kapı bir gıcırtıyla  açıldı. Tipsiz Patron içeriye girince bende girdim. Etrafa biraz göz atıp yapılacaklar ı not ettim.  Saate baktığımda baya geç olmuştu.
"Şeyy Ti... Cihad bey daha işimiz var mı  varsa ben aileme geç geleceğimi haber vereyim"
"Tamam biraz sonra çıkarız "dedikten sonra büyük bir gürültüyle kapı kapandı dışarıda rüzgar esiyordu herhalde. Cihad bey telaşlı bir şekilde kapıya doğru konuşunca ne olduğunu anlamak için bende peşinden koştum. Yanına gittiğimde kapıyı tekmeleyip küfür ediyordu. Ben kısık bir sesle
"Ne oldu "dedim. O ise bağırarak
"Ne oldu burada kaldık , anahtar kapının dış tarafında kaldı "
Bi dakka bi dakka o az önce burda mı  kaldık dedi.  Nasıl ya o , ve ben , burada, ikimiz, yalnız, gecenin bir vakti. O anki sinirle biraz bağırmış olabilirim
"Ne demek burada kaldık ya , kirin kapıyı birini arayın gelsin alsın bizi ben burda kalamam"
"Ben sanki çok meraklıyım senle burada olmaktan. Her şey yi ki dökük am kapı kale kapısı sanki mübarek , ve birini arayıp bizi almasını da söyleyemem "
"O neden miş "
"Telefon çekmiyor "
Ya Allah benim belani vermiş , zaten sen hangi akla hizmet buraya geliyorsun ki bunla. Telefonuma baktım , çekmiyo işte
"Hani dağ bayır her yerde çekiyordum ha geri zekalı operatör ". Ben elimdeki telefona saydirirken Tipsiz Patron bana bakarak gülüyordu
"Siz neye gülüyorsunuz ?"
"Sana"
"Bana mı  Bence siz bana gülmek yerine halimize ağlayın"dememle gülmeyi bıraktı. Saate baktığımda akşam ezanı çoktan okunmuştu. E benim abdest almam lazım lavabo nerede ki. Az önceki konuşmamızda sonra ona "pardon lavabo nerede acaba?"diye sormayacagima göre tek tek tüm odalara bakacaktım inşallah sular akıyodur.

Ben deli gibi bir o odaya bir o odaya gezerken çok sevgili patroncuğum salondaki eski koltuğa oturmuş  telefonla  futbol oynuyordu.  Hadi ama şu durumda bile futbol mu.  Erkek ışte ne beklersin?
Sonunda lavaboya bulup abdesimi almıştım. Namaz kılıç an ama kıble ne taraf onu bilmiyorum. Telefonumdaki  pusulayla kıbleyi de  bulduguma göre daha fazla gecikmeden namazımı kılayım. Ev eskiyi ama odalar temizdi bende bir tane odaya girip namazımı kıldım. Dua mı ederken Tipsiz Patronun "Hande neredesin?"diyen sesini duydum. Ben tam duama amin diyecekken o odaya girdi. Ben hemen toparlanıp ayak kalktım. Bana şaşkın gözlerle bakan Tipsiz Patrona dikkatlice baktığımda aslında Tipsiz değil baya yakışıklıydı. Simsiyah özenle yana yatırılmış saçları , beyaz teni, yapılı vücudu ie baya yakışıklı çoğu kızın dikkatini çekecek türden . Tövbe tövbe  ben ne diyorum ya Hande nefsine ho de kızım o sana haram , hemen başımı öne eğdim. Sessizliği bozan o olmuştu .
- Ne yapıyorsun sen burada
-Namaz kılıyorum
-Namaz?
-Evet namaz ilk defa mı duyuyorsunuz ?
-Yoo öyle değil de ilk defa namaz kılan birini gördüm . Acıktım mı?
Hemde kurt gibi "Biraz"
-Bende acıktım ama evde yiyecek hiç bir şey yok ne yazık ki

Ayy bu katıksız öküzya bende aşağıda yemek buldu zannediyorum geri zekali ne olacak
👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣



Oturma odasında bir koltuk da o bir koltukta ben oturuyorduk. Neredeyse 2 saattir aynı pozisyonda oturuyorum her yerim tutuldu.

#Cihad'dan#

Burada kaldığımıza inanamıyorum. Hemde onun gibi bir kızla. Kapıda açılmıyor. Sıkıntıdan kendimi bir koltuğa atıp telefondan futbol oynamaya başladım ve 2-0 kaybediyorum daha kötü ne olabilirdi ki. Hadi hadi koş oğlum koş. Evet Cihad topu aldı ilerliyor evet çok şık bir çalım ve gooool  gol gol gol fileler daha fazla dayanamıyor , seyirciler ayakta. İste yesil sahlarda görmek istediğimiz hareketler.
       Ben gol atmanın sevinciyle telefonu koltuğa fırlatıp dans etmeye başladım daha sonra nerede ve kiminle olduğumu hatırlayınca kendimi t oparladim. E bu kız nerede ki ?

"Hande neredesin? Hande "seslenerek tek tek odalara bakıyordum en son ki kapıyı açtığımda onu yerde oturmuş bir vaziyette buldum ne yapıyı ki acaba en iyisi ona sormak.

- Ne yapıyorsun sen burada ?
-Namaz kılıyorum
-Namaz ne ki "namaz?"
- Evet namaz ilk defa mı duyuyorsunuz?
- "Yoo öyle değilde ilk defa namaz kılan birini gördüm "

Bu sıkıcı konuşmanın ardından onu biraz gıcık etmek için
-"Acıktın mı "diye sordum
-"Biraz "deyince hemen bozmak için ;
-"Bende ama evde yiyecek hiç bir şey yok ne yazık ki "soyledigim seyden sonra yuz ifadesini gormeniz lazımdı. Elinden gelse beni oracıkta öldürdü. Hemen oradan uzaklaşmak için aşağı indim oda peşinden indi.  Ayrı ayrı koltuklara oturduk. Ona doğru döndüğümde çoktan uyumuştu. Aah ah hasta olacak işten aktaracak sonra. Ceketimi çıkarıp üzerine örtmek için geçilmişti ki yüzüne dikkatlice baktım.  Aslında güzel kızdı. Neden böyle başlarını örtüp kendilerini gizlediklerini anlayamıyorum.  Ben oylece onu izlerken o uyanacak gibi bi kipirdandi hemen yerime bende uyumaya karar verdim. 







Ben geldim nassiniz ben iyiyim.  Bölümü biraz kisa yazdım biliyorum birazda geç yolladım ama sebeplerim vardı yazamazdım  tiriplerine hiç girmicem öncelikle teog denilen Allahın cezası bir sınava girdim sonrasında ise derslere pek adapte olamadım dım dım dım  yani sonrada yazmayı hiç canım istemedi ama hiç merak etmeyin elimde hazır neredeyse 15 sayfalık bölüm var keyfim oldukça tablete geçirir yayinlarim tablete geçirmek çok zaman alıyor. Kitap nasıl güzel mi yorum atın yorum atan iki kişi var biri ben biri de knkm esma hadi yorum atın ha bide @EsmaBaykal  ve @zeymeysal sakin sınıfta benimle bu yazı hakkında alay etmeyin keserim kızım sizi😊😊😊😊😊😊😊😊🔪🔪🔪🔪🔪🔪

Hadi güle güle yeni bölümde görüşmek üzere



Sevgilerle Hande Özdemir 😉

Tesettürlü  Stajyer Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin