Bölüm: 1 İlk Karşılaşma

4.8K 142 42
                                    

Lise 1. Sınıf, kimseyi tanımıyorsun. Kiminle konuşup dolaşacaktın? Okulun ilk günü olduğu için havalı giyinmek istiyordun. Üstüne giyindiklerin ise bunlardı:

Dışarı doğru bir iki adım attın ve bir anda durdun ve kendine "Bad girl havasını bırak ve kendin ol" dedikten sonra otobüsüne bindin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dışarı doğru bir iki adım attın ve bir anda durdun ve kendine "Bad girl havasını bırak ve kendin ol" dedikten sonra otobüsüne bindin. Yolda giderken seninle aynı okulda olanları gördün. Çok kusursuzlardı. Kendi kendine " Benim farkım Türk olmak" dedin. Yüzünde bir gülümseme oluştu. Otobüs durdu. Otobüse binen..! Kim bu kusursuz yüz? Adı ne? Peki ya sevgilisi var mı? Yanına doğru yaklaştı, yanına oturdu. Kalp atışların küçük bir çocuğun doğum günü heyecanı gibiydi. Korece mi? Tabikide biliyordun. Bilmesen neden gelesin Koreye. Yanına oturan o kusursuz yüzü baştan aşağı süzdükten sonra üzerinde senin okulunun üniforması var. Okulun ilk günü bu kadar şanslı olacağını bilmiyordun. Kusursuz yüze parlak gözlerle bakıyordun. Kusursuz yüz birden sana dönüp "Ne o çok mu yakışıklıyım?" dedi. Yüzünde bir şaşkınlık ifadesi oldu. Yanakların kızarınca "Ben lise 1 öğrencisi Min Yoongi" dedi. Konuşman gerekiyordu fakat ağzını saran şaşkınlığın kalp atışının artmasına neden oldu. Ardından güzel sesli ve kusursuz yüzlü prens "Peki ya sen?" dedi. "Iı... şey... benim adım (adınız)" dedi. Kusursuz yüz ilk defa Kore de böyle bir isim duyduğu için şaşmıştı. Ardından " Ne o ismim çok mu güzel" dedin. " Hayır o yüzden değil, Korede ilk defa böyle isimle karşı karşıyayım" diyince hiç nefes kesmeden "Yani ismim çok kötü ve saçma öylemi?" Kusursuz yüz bir anda küçük bir kafa sallayışla izah etti durumu. Okula vardınız. Tam inecekken "Hey! adı değişik kız telefonunu unuttun" diyince içinden ettiğin beddualarla telefonunu kusursuz yüzden alma çabaları içindeydin. Boyun kısa olduğu için dev kusursuz yüzün boyuna yetişmek için parmak ucundaydın. Kusursuz yüz telefonunu başının üzerine koydu ve " Boyun yeterse al" dedi. Sen Bir anlık zıplama ile almaya çalışırken dudakların kusursuz yüzün dudağına çarpar. Ne yapacaktın! Çok utanmıştın. Kusursuz yüzün saçını çekip telefonunu alıp hemen uzaklaştın. Kusursuz yüz mü? Oda şaşkınlıktan hareket edemiyordu.

Suga İle Hayal EtWhere stories live. Discover now