HERŞEY GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

4.7K 278 38
                                    

MEDYA : TAEHYUNG (LAN ÇOK TATLI DEĞİL Mİ AMA YAAAH <33333)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

MEDYA : TAEHYUNG (LAN ÇOK TATLI DEĞİL Mİ AMA YAAAH <33333)


Dediği şeyle kahkaha attım ve ''Hadi ama Taehyung. Dalga geçme. '' dedim o da ''Bu çocuk birşeyler saklıyor Kyung. Önce sakladığı şeyleri öğrenmemiz lazım. Sanırım seni korumak için Eun Bi ile çıkıyor. '' Dedi. Aslında mantıklı olabilirdi. O kızdan herşeyi bekliyordum. ''Bunu neden yapsın ki Tae ? Neden beni korumak istesin ?'' dediğimde elini çenesine koydu ve ''Seni eve bırakmadan önce sana şarkı söylemişti , sarılmıştı değil mi ? Hatta sen kriz geçirirken seni durdurmuştu vs vs... (derin bir nefes aldı ve) Kyung anladığım kadarıyla seni birilerinden korumaya çalışıyor. Sana özellikle kötü davranıyor. Seni kendinden soğutmak için. '' Dedi ''Peki neden beni sevsin ki ? Beni sevmesi için bir sebep yok. '' dediğimde ''Bir erkek kendine ters davranan kızlardan hoşlanır Kyung. Sen onu sürekli tersliyorsun. Bu yüzden ilgisini çekmiş olmalısın. '' dedi söyledikleri mantıklıydı. Bir dakika mantıklı.. TAEHYUN VE MANTIK ! Gözlerim kocaman açılınca ''Ne oldu ?'' dedi ben de üstüne atladım ve kocaman sarılıp ''İLK DEFA MANTIKLI KONUŞTUN !'' Dediğimde beni üzerinden itti ve ''Aisshh bir şey oldu sandım !'' dediğinde saçlarını karıştırdım ve ona sarılıp ''İyi ki varsın Taetae.. '' dedim o da saçlarımı okşayıp ''Sende benim minik kız kardeşim. '' dedi yüzüme bakıp ''Beraber uyuyalım mı ?'' dediğinde gülümsedim ve başımı salladım. Küçüklükten beri Hani , Jimin , Tae ve ben beraber uyurduk. Alışmıştık. ''Ben uyku tulumumu alıp geliyorum. '' dedim ve ayağa kalkıp çadırıma gittim. Jungkook bana baktı. Ben ise tek kelime etmeden tulumu topladım o da ''Nereye ?'' dedi ben de ''Taehyung ile beraber uyuyacağım. Sanane ayrıca ?'' dedim tam çıkacakken ''Dikkatli ol ! Birşey olursa mesaj at !!'' dediğinde umursamadan çıktım. Amacını öğrenene dek ona böyle davranacaktım. Taehyung ile yan yana tulumlarımızı açtık ve eski günlerdeki gibi beraber uyuduk.

*-*-*--*-**-*-

Sabah uyandığımda Taehyung yerinde Jungkook'u beklemiyordum. Şaşkınca etrafa baktım. Burası bizim çadırdı. ''Yah ne işim var benim burada ?!'' dediğimde Jungkook gözlerini yavaşça açtı ve ''Sana da günaydın. '' dedi ben de sorumu yineledim ''Ne işim var burada dedim ? Ben en son Tae ile... '' sözümü kesip ''KISKANDIM LAN !'' dedi yerimden sıçrayınca beni kolları arasına aldı ve ''Benim gözlerimin içine bakarken başkasının yanında uyumanı kıskandım !'' dedi ona baktım ve ''O benim kardeşim , abim.. Ayrıca hangi sıfatla beni kıskanıyorsun ?!'' dediğimde gözlerimin içine bakıp ''Beni sevdiğini biliyorum Kyungie.. '' dedi ve gözlerimin içine baktı. Bir de ben dün senden etkilenmiyorum mu demiştim ? Yalan ! Sözümü geri alıyorum.. ''Bakma be şöyle. '' dedim ve geri çekildim. O da sırıttı ve ''İnkar etmedin ?'' dedi kaşlarımı anlamamış gibi çatınca ''Beni sevdiğini. '' dedi ve kaşlarını kaldırdı. ''EGOİSTSİN !'' Dediğimde ''Bir yolunu bulacağım Kyung. Bir yolunu bulup seni istediğim kadar öpüp sana sarılacağım. '' dedi ''Çok şifreli konuşuyorsun Kook. Açık konuş. '' dediğimde güldü ve ''Kook mu ? İlerme göstergesi bu !'' dedi ben de gözlerimi devirip ''Pekala Jungkook.. '' dediğimde ''Sevgilim demeye ne dersin ?'' dedi gözlerim şaşkınlıkla açılırken ''Eğer adam gibi anlatmazsan Myungsoo ile.. '' dediğimde ''ANLATACAĞIM !'' Dedi gülümsediğimde ''Ama erken şu anlık. '' dedi yüzümün düştüğünü görünce ellerimi tuttu ve yanağımı öptü. Buz gibi olmuştum gene. ''Sadece diğerlerinin yanında bana soğuk davran kötü davran ve umursamaz ol. Beraber iken.. '' sırıttı ve saçlarımla oynamaya başladı geri çekildim ve ''Ergen ve sapık düşüncelerini kendine sakla Jeon Sapık Jungkook. '' dedim o da ''Pekala... '' dedi ve dudağını yaladı. Yutkunduğumda sırttı ve ''Ne oldu Kyung ?'' dedi ben de ''Çık. Üstümü değiştireceğim. '' dediğimde ''Değiştirebilirsin ?'' dediğinde ''JEON JUNGKOOK ! ÇIK DIŞARI !'' Dedim o da ''Tamam. '' dedi ve çıktı. Bavulumdan her zaman giydiğim pantalonumu giydim. Üstüne de polar bordo kapşonlumu giyip saçlarımı kendi haline bıraktım. Kamp yerine gidip masaya oturdum. Jungkook bana göz kırpınca göz devirdim ve Myungsoo'ya bakıp ''Günaydın !'' dedim o da gülümsedi ve ''Günaydın. '' dedi. Taehyung bana bakıp gülünce güldüm. Yemekler yendikten sonra Eun Bi bizi bir yere topladı ve ''Kim Ha Kyung.. Bize aileni anlatmak ister misin ?'' dedi 

LOSER / JEON JUNGKOOKWhere stories live. Discover now