UN SAVAŞI (ÖZEL BÖLÜM)

2.3K 125 5
                                    

Sana sahip olmak gibisi yok..

''Yah JUNGKOOK ! AHAHHAHA!'' diyerek elindeki bütün unu attı Kyung Jungkook'a ikiside una bulanmıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

''Yah JUNGKOOK ! AHAHHAHA!'' diyerek elindeki bütün unu attı Kyung Jungkook'a ikiside una bulanmıştı. Çocukları büyükbabalarına bırakıp biraz kafa dinlemek istemiştiler. Jungkook karısına baktı. (gif) ''Şimdi sen bana un attın ? Öyle mi ?'' dedi sırıttı ve karısına doğru ilerledi. Genç kadında korkuyla elinde suyu aldı ve ''Yaklaşma !'' dedi

 Genç kadında korkuyla elinde suyu aldı ve ''Yaklaşma !'' dedi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jungkook sırıttı ve yaklaşmaya devam etti. Kız da suyu ona attı. Her yer dağılmıştı. Genç adam dayanamadı ve kahkaha atıp karısına baktı ''KAÇMA !'' Dedi ve onu kovalamaya başladı. Salonu onların kahkahaları yıkıyordu. Jungkook onu kendine çekip kocaman sarıldı ve ''Yakaladııım. '' dedi ikisininde kalbi hızlı atıyordu. En az 5 tur atmıştılar. Kyung güldü ve masum bir bakış attı kocasına. Jungkook güldü ve ''Tamam tamam öpersen birşey yapmam. '' dedi Kyung güldü ve onu yanağından kocaman öpüp ''Oldu mu ?'' dedi Jungkook gülerek onu öptü ve ''Oldu. Hadi toplayalım buraları baksana battı hep. '' dedi ikiside gülerek etrafı topladı. Daha sonra kendileri de yıkanıp beraber sarılarak uyudular. Onlardan mutlusu yoktu..

------

*Ya ben bu kitabı bırakamıyorum :D aslında uzatıp kötü son yapacaktım ama gönlüm razı gelmedi :D umarım beğenirsiniz ^^ bu arada diğer kitaplarıma bakmayı unutmayın ^^ seviliyorsunuuz ^^

*Bu arada 600'ü geçmişiz görünce çok mutlu oldum :') bunun şerefine kendi resimimi atayım mı :D

LOSER / JEON JUNGKOOKWhere stories live. Discover now