Ders Çalışma Tavsiyem

85 31 5
                                    

Şimdi ben zaten eskiden ders çalışırdım. (Eski dediği geçen sene 8. Sınıf lanet olsun çok veledim)

Şimdi işte Lise 1... (üzüldü)
hemrin_13
cerenmentes8
Zeki arkadaşlarım. Onlar zeki, ben değilim. Her neyse. Bu mallarla(zeki mallar) aynı lisedeyim işte görüyorsunuz ki çalışmıyorum B)

Çalışmıyordum.

Bugün değişik bir karar aldım ve ders çalıştım :O

tebrik edin .s .s

Sonuç: kafayı yedim.

Her neyse tavsiye vercem ayol .s .s

BİİİİR- ders çalışırken kulaklıkla club müziği dinleyin. "Dıptıs dıptıs cevap A dıptıs dıptıs kartezyeen dıptıs dıptıs izohiips". Durum bu yani süper fkfmfmgm

Tavsiye isterseniz depresyondayken bile club şarkısı dinleyip ağlayan ben(cidden dkfmfm Boy Oh Boy'u dinlerken 'TEOG NE BOK AĞAĞ" dediğim zamanları dün gibi hatırlarım...) (geçen seneydi) buradayım B)

İKİİİ- Silginiz olsun. Bu ne biçim tavsiye demeyin silgimi kaybettim diye kalemin arkasındakiyle silerken kanser oluyordum demin.

ÜÜÇ- "Ya bu avel hocayı ne dinliyeyim evde bir baksam anlarım zaten pıf" demeyin çünkü evde o 'bir bakmak' denen şeyi yapmıyorsunuz. Yapmıyorum. Hocayı dinleyin ve eve gelince tekrar yapmayın. Uyuyun. Cidden lan tekrar tekrar diyip duruyorlar test çözünce de tekrar ediyorsun bilgilerin de sınanıyor hem. Accık pratik olun.

DÖÖRT- Deneme sonuçlarını saklayın ve konu başlıklarına bakıp eksiğinizi bulmayın. Biriktirin çünkü hepsini uçak yapıp camdan okul bahçesine atacaksınız.

BEEŞ- Kasmayın. Bir soruyu kırk kere çözsen de anlamıyorsan anlamıyorsundur zorlama. Herkes her şeyi yapmak zorunda değil :)

Oldu mu?Olmadı .d Fazla realist bir bakış açım var. Ama yani çalışsanız sizin için daha iyi. xs

Çelişkinin dıbına koyaar gideriim...

*Serviste
*Ders çalışırken
*Bunları yazarken

Dinlediğim şarkı ^^ çok güzel çok.

MALIZHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin