Hoofdstuk 19

55 1 0
                                    

Grayson pov:

We zitten in onze laatste week hier in Ibiza. We hebben een fantastische tijd gehad. Met up's en down's. Vooral voor mij en Hazel is Ibiza goed geweest. Nu zijn we bijna officeel een couple. Maar aan al het moois komt een eind. Ik hoop met heel mijn hart, dat het voor de anderen nu makkelijker wordt in Amerika.

Ik staar naar het plafond. Hazel ligt met haar hoofd op mijn borstkas. Ik speel met haar haar. Het is midden in de nacht. Ik hoor Hazel rustig ademhalen. Ik kijk naar haar gezicht en glimlach. Ineens hoor ik de voordeur dicht slaan. Ik frons mijn wenkbrauwen. Vervolgens hoor ik voetstappen op de trap. Voorzichtig stap ik uit bed zonder Hazel wakker te maken. Zachtjes open ik de deur, het ik zie onder de deur van mij en Ethan's kamer licht schijnen. Ik loop naar de deur en open hem. Ik zie Ethan tegen de muur zitten met zijn handen in zijn haar. "Bro, wat is er?" Vraag ik. Verschrikt kijkt Ethan op. Zijn ogen zijn gevuld met tranen. "Laat me Gray." Zegt hij zachtjes. "Ethan, je bent mijn broer en beste vriend. Kom op." Zeg ik terwijl ik naast hem kom zitten. "Ze is vreem gegaan." Zegt Ethan na een tijdje. Laat me je even informeren. Chiara en Ethan zijn, of misschien nu waren, een couple, officeel. Ze waren non-stop bij elkaar omdat ze wisten dat ze elkaar niet veel zouden zien als Ethan terug moest naar Amerika. Ethan geeft zo ontzettend veel om haar. Ik zie het aan hem. "Chiara?" Vraag ik. "Nee Truus, nou goed. Natuurlijk Chiara!" Zegt Ethan verontwaardig. "Ethan, het spijt me zo." Zeg ik. Ik weet eigenlijk helemaal niet wat ik moet zeggen. "Jij kan er niks aan doen." Mompelt Ethan. "Mag ik vragen wat er precies gebeurt is?" Vraag ik zacht. "Ik kwam bij haar thuis, om haar te verrassen. Toen ik de deur opende van haar slaapkamer. To-." Ethan's stem breekt. Ik sla mijn armen om hem heen. "Ik snap het niet waarom, Gray. Ik deed alles voor haar, alles." Snikt Ethan. "Je verdient dit niet Ethan. Echt niet." Zeg ik terwijl Ethan weer rechtop gaat zitten. Ik denk dat we zo een uur of twee naast elkaar zitten. Ethan leegt zijn hart en ik luister. "Dankjewel Gray." Zegt Ethan. "Voor jou altijd Ethan." Zeg ik en ik glimlach. "Nu moet je echt gaan slapen." Zeg ik. Ethan knikt. Ik geef Ethan nog een knuffel en loop dan terug naar Hazel haar kamer. "Grayson, wat deed je?" Hoor ik Hazel vragen met een slaperige stem. Ik kruip naast haar in bed en vertel het hele verhaal. "Dat meen je niet. O my god, dit had ik echt nooit verwacht van Chiara. Als ik had geweten dat ze zo was, dan had ik Ethan al lang gewaarschuwd." Zegt Hazel. "Weet ik." Zeg ik. "Hij is er kapot van." "Dat snap ik." Zegt Hazel. "Ga maar weer slapen." Zeg ik. Hazel knikt en gaat tegen me aan liggen. Ik sluit mijn ogen en val in slaap.

***

Ethan pov:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ethan pov:

Ik open mijn ogen. Mijn ogen zijn zwaar van het huilen. Ik voel me verschrikkelijk, mijn hele lichaam voelt verschrikkelijk. Ik ga recht op zitten op de rand van het bed. Mijn lichaam voelt zwaar, met moeite sta ik op en loop ik naar de badkamer. Mijn ogen zijn puffy door het huilen. Ik gooi een plens water in mijn gezicht en kijk weer in de spiegel. Ik droog mijn gezicht af en plof weer op bed. Ik pak mijn telefoon. Chiara heeft niet eens gebeld, ze heeft niet eens geprobeerd het goed te praten, niks. Ik bekijk Twitter, de fans hebben al ontdekt dat het uit is. Ik zie screenshots van dat ik haar niet meer volg, dat de foto's van ons samen zijn verwijderd, enz. Ja dat heb ik allemaal gedaan. Ik was gister zo ontzettend boos. Ik dacht echt dat ik met Chiara zo gelukkig kon worden als Hazel en Gray nu. Er wordt op de deur geklopt. "Ja?" Zeg ik shor. Hazel komt binnen lopen. "Ik vind het zo rot voor je." Zegt ze. Natuurlijk heeft Gray het haar vertelt. Niet dat ik het erg vind. Ik kijk naar mijn dekbed. "Ach ja." Zucht ik. Ze gaat op de rand van mijn bed zitten. "Ik snap werkelijk waar niet waarom ze dit heeft gedaan. Zo ken ik haar helemaal niet. Maar ik ga het niet voor haar goed praten. Ze is een bitch en mag op flikkeren." Zegt Hazel. Ik glimlach. "Maar ik vroeg me af of je niet wat wil eten." Zegt Hazel. Ik kijk nog eens naar de tijd. Half 5 's avonds. "Uhm, nee dankjewel." Antwoord ik. Hazel kijkt me aan met een bezorgde blik. "Hou jezelf in de gaten Ethan." Zegt ze en ze loopt de kamer uit. Ik laat me weer vallen op het bed en val in slaap.

Hallo allemaaaaaal,

Sorry, dit hoofdstuk is een beetje kort! Maar ik wil niet te laat gaan slapen, maar ik wou toch een hoofdstuk publiceren. Ook wou ik dit stukje echt uit mijn hoofd! Zodat ik dit stuk in het verhaal kan afsluiten en dan zien jullie wel hoe het verder gaat!

Laat me weten wat je van dit hoofdstuk vond!

-xxx-

(Waarschijnlijk komt er in het weekend weer een hoofdstuk.)

BAD GIRL Where stories live. Discover now