Hoofdstuk 20

69 2 1
                                    

Hazel pov:

Het alarm gaat af. Ik open mijn ogen en staart naar het plafond. We zijn weer terug, terug thuis en dat betekent terug naar school. De laatste week op Ibiza is zo snel voorbij gevlogen. Ik sla mijn benen over de rand van het bed en rek me uit. Ik loop naar de badkamer en spring onder de douche. Eenmaal onder de douche vandaan trek ik mijn kleren aan, een hele mooie outfit al zeg ik het zelf.

 Eenmaal onder de douche vandaan trek ik mijn kleren aan, een hele mooie outfit al zeg ik het zelf

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Zonder zonnebril natuurlijk)

Ik ga achter mijn make-up tafel zitten en doe een natuurlijke look. Mijn haar doe ik in een rommelige staart. Ik doe wat ringen om, een choker om en spuit wat parfum op. Ik pak mijn tas van de stoel en loop naar benenden. "Wauw lieverd, wat zie je er mooi uit." Zegt mijn moeder die aan de bar zit. "Dankjewel." Zeg ik terwijl ik haar een kus op haar wang geef. Ik maak een ontbijtje voor mezelf en eet het op terwijl ik social media check. Ik poest mijn tanden en dan is het echt tijd om naar school te gaan. "Dag mam ik ga!" Roep ik. Ik start de auto en rij met tegenzin naar school.

Eva pov: (nieuw persoon woowhooo)

Ik zit hier nu een klein maandje op school. Ik heb een beetje een groepje gevormd met Ashley. Iedereen doet een stap op zij als we komen. Eindelijk ben ik eens de genen die cool is. Maar ik ben Eva, ik heb donkerblond haar en blauwe ogen. Vandaag is de hele school onrustig. Blijkbaar komt de 'bad' club terug. Wie die dat zijn kan me een worst wezen. Iedereen waarschuwt me telkens voor hun. Maar ik laat me niet omver lopen. Denk ik. Hoop ik. Anders heeft Ashley altijd mijn rug. Denk ik. Hoop ik.

Ik ben diep in mijn gedachten, ik sla mijn kluisje dicht. Eindelijk pauze. Ik loop naar Ashley en haar squad. "We hebben een probleem. De 'bad' squad met Hazel is terug en zit aan onze tafel. Los dit op Eva." Zegt Ashley en ze knikt naar de tafel waar wij altijd zitten. "Uh j-ja komt goed." Zeg ik. Eigenlijk ben ik harstikke nerveus. Ik stap naar de tafel en sla met mijn hand op tafel. "Sorry, maar jullie zitten aan onze tafel. Dus of jullie even zo vriendelijk willen zijn om weg te gaan." Zeg ik in één adem. Het enige meisje aan de tafel kijkt op. *Wauw ze is onwijs mooi.* Ze trekt een wenkbrauw op. "Sorry maar wie ben jij?" Vraag ze. "Eva, ik ben nieuw hier." Zeg ik. Een van de jongens grinnikt. "Meisje je weet niet wat je nu los maakt." Zegt een jongen, onwijs knap. Ik frons mijn wenkbrauwen en kijk het meisje weer aan. "Kunnen jullie nu weg gaan?" Vraag ik dringend. "Staat jou naam op deze tafel? Volgens mij is daar gewoon nog plek." Zeg het meisje en ze kijkt me strak in de ogen aan. "Nou staat jou naam op deze tafe dan?" Kets ik terug. "Toevallig." Zegt het meisje en ze wijst naar de tafel, waar met zwarte stift staat Hazel Rose geschreven op de tafel. Inmiddels kijken alle jongens naar mij. Stuk voor stuk zijn ze harstikke knap. Ik slik. "U-uhm." Zeg ik. "Nou Eva volgens mij ben je wel klaar met je stoere gedrag ga nou maar gewoon ergens anders zitten." Zegt een van de jongens. Ik wil wat zeggen maar draai me om en loop naar de lege tafel. "Hoe kon je haar nou laten winnen?" Vraagt Ashley. "Als jij het zo veel beter kon, waarom deed je het zelf dan niet?" Zeg ik boos en ik kwak mijn tas op tafel.

BAD GIRL Where stories live. Discover now