Bölüm 2

1.7K 100 1
                                    

Bu Hikayeyi Facebook'ta da paylaşıyorum ancak burada okuyanlardan yorum ve Vote istiyorum lütfen özellikle yorumlarınız çook önemli benim için =)) 

      BÖLÜM 2

     Elijah kızgındı. Candice'a defalarca bu odadan uzak durmasını söylemişti. Şimdi ise karşısında Caroline vardı.

E. Caroline... Dedi Elijah

E. Bu ziyaretini neye borçluyum?

   Caroline cesaretini topladı ve cevap verdi. Yalan söylemicekti ancak ısırıktan bahsetmeye niyeti yoktu. 

C. Klaus için geldim. Bir kızı olduğunu bilmiyordum ve kurutulup burada kaderine terk edildiğini. 

E. Artık biliyorsun Caroline. Klaus'a gelince bu bir aile meselesi artık gitmelisin.

C. Ouuv. Tabi aile meselesi..  Amaa konu şu ki Elijah aile meselelerini çözmek konusunda pek başarılı değilsin. Yanılıyor muyum ? Gitme konusuna gelince neden olmasın ama Klaus'u da götürüyorum.

   Elijah sinirlenmeye başlamıştı. Bir kökene meydan okumayı ancak Caroline düşünebilirdi. Elijah sakinliğini korumaya çalışarak devam etti. 

E. Klaus'un yeri ailesinin yanı Caroline ve bu hali hepimiz için daha güvenli. Özellikle Hayley için. Şimdi sana yolu göstermeme izin ver.

    Caroline Candice'e baktı. Bu kız için gerekirse savaşıcaktı. Kafasına takılan bir nokta vardı. Elijah az önce Hayley demişti. Onun bunlarla ne ilgisi vardı?

C. Hayley ? Dedi sorar gibi.

E. Candice'ın annesi.

   Caroline duyduklarına inanamıyordu. Buraya gelirken Hayley'i Tyler ile görmüştü bu şokun üzerine birde Candice'ın annesi olduğunu öğrenmek onu sarsmıştı. Caroline sinirlenmişti. Hiç ağzını açmayan Candice'a baktı. 

C. Hadi tatlım. Bizim konuşucaklarımız var sen bizi dışarıda bekle.. Dedi

 Candice onay beklercesine Elijah'a baktı. Elijah başıyla onayladıktan sonra aşşağı indi ve evin yakınlarında bir yere saklandı. Dinlemeliydi. Öğrenmeliydi.

       Tabutta yatan Klaus'u saymazsak oda da kısmen yalnız kalan Elijah ve Caroline arasında ortam gergindi. Klaus bunu hissediyor ve Caroline'ı oradan alıp Sarılmak istiyordu. Büyüye karşı koyuyordu ancak Davina'nın büyüsü çok güçlüydü. Klaus korkuyordu. Onun sevimli dik başlı Caroline'nına Kendisinin bile zarar verip dokunamadığı bu kadına Elijah zarar verirse bir yolunu bulup onu öldürürdü.  Caroline sessizliği bozdu. 

C. Gerçekten mi Elijah. Adil onurlu asil kardeş ne oldu sana.

E. Karşında kim olduğunu unutuyorsun Caroline...

C. Konu gerçekten güvenlik mi gerçekten mi Elijah Hepiniz ölümsüzsünüz Candice'ın bir babaya ihtiyacı var. Sizi hançerleyemez çünkü hançerler zaten sizde öldürmiceğine de eminim. Konu ne elijah ?

E. Hayley'i öldürür ama 

C. Tanrım Elijah bunu yapmaz yapsa bile neden umrunda Onun bir babaya ihtiyacı var !

E. Ona babalık yapabilirim Caroline..

C. Aman Tanrım Konu Hayley mi?

The Original Love..Where stories live. Discover now