Schrijfwedstrijd Editio

179 15 27
                                    

Tja... Ik kwam hem tegen op internet, en aangezien ik nog steeds van een weekje vakantie geniet (ik heb een 9 voor mijn kennistentamen, like wtf, ik ben zelfs een week op vakantie geweest XD), doe ik toch maar mee.


Aankomende maandag worden de tien beste van NPO 2 bekend gemaakt, een andere wedstrijd. Ik verwacht niet dat ik erbij zit ofzo hahahaha. Maar stemmen kan pas als ik bij de tien beste zit. Ik weet niet of ik die link met jullie gedeeld heb, ik zal hem hieronder ook neerzetten. 


Maar nu over deze. Hier kunnen jullie wél op stemmen! En dan maken jullie mij zéér gelukkig en al die sentimentele shit. Nee, als jullie willen stemmen, dat zou ik super gaaf vinden. :)

Linkje komt ook hieronder te staan! En dit plaatje hoort erbij:


Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.



Herovering nieuws?

Ja... een beetje. In het voorjaar van 2017 wordt waarschijnlijk een YA avond georganiseerd in een boekwinkel in Nijmegen. Samen met andere auteurs zal ik die avond aanwezig zijn. In ieder geval is er gevraagd of ik interesse heb, en dat heb ik zeker! :) 

Voor de rest is het rustig met Herovering. Al mijn tijd gaat uit naar mijn nieuwe fantasy boek, dat al 25 hoofdstukken telt. 


Als er nog nieuws is, dan horen jullie het! <3

Herovering (PREVIEW)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu