2.1

37 2 4
                                    

Door al het gedoe van vanochtend en nu dit begon ik te huilen, ik stond recht en ging wat verder weg zitten zodat niemand het zou zien dat ik huilde. Ik keek achterom en zag dat Eren nog altijd kwaad was maar hij werd mee getrokken door Armin en Jean. Nu zag ik ook dat Levi naar me keek, snel keek ik weg. Ik wil nu echt alleen zijn en rust hebben maar dat kon nu niet, 'Mikasa!' riep Christa, ik keek om en ze wees naar Eren die bijna met Levi begon te vechten. Snel stond ik recht en liep ik ernaar toe, Armin en Jean hadden Eren vast en Connie en Erwin hadden Levi vast. Ik ging tussen ze staan, ik keek Eren in zijn ogen, 'Eren, kijk naar mij, het is genoeg!' riep ik tegen hem, door mijn stem werd hij rustig en keek hij me aan, 'Ga eens wat naar achter.' zei ik tegen hem en dat deed hij. 'Goed, wat is er?' vroeg ik, 'Niets laat maar.'kreeg ik als antwoord, ik zuchtte, ' We vetrekken, maar Eren rijd achter mij en Levi tussen Jean en Erwin vanachter, Armin, Connie, jullie aan de buitenkant.' zei ik, 'En Christa, let op Eren alsjeblieft.' Iedereen knikte, we stegen op ons paard en vertrokken.

Omdat we veel tijd hadden verloren door te rusten moesten we nu voort maken. Na anderhalf uurtje rijden waren we terug in wall Rose, terwijl we door de poort rijden komen alle inwoners kijken. Ik schaamde me rot met mijn arm toen iedereen er naar keek maar er was niks aan te doen. Ze volgden ons tot op het trainingskamp, ook daar kwam iedereen buiten, dus ook mijn vriendinnen. 'Waarom ik?' zuchtte ik, 'Mikasa!' riep Sasha terwijl ze op me af liep, gevolgd door Ymir, Petra en Hanji. Ik ging van mijn paard af, 'Armin, Connie, zorg dat ze vandaag niet meer in elkaars buurt komen.' zei ik met een brok in mijn keel, terwijl ze deden wat ik hen heb gevraagd, zorgde ik ervoor dat de andere nieuwe kadetten een kamer kregen door het aan Erwin en Jean over te laten. 'Kom Christa, jij slaapt nu bij ons.' zei ik tegen haar, Sasha en Hanji trokken me weg, Petra en Ymir bleven even bij Christa staan en ze hadden al meteen kennis gemaakt.

'Dus wat is er allemaal gebeurt?' vroeg Sasha opgewonden, 'Is er ruzie tussen die twee geweest?' drong Hanji ook op. Ik zuchtte, 'Ik wil nu gewoon rust hebben.' en ik liep tussen ze door naar de eetzaal. Terwijl ik voorbij Christa en de andere liep keken ze elkaar aan alsof ze weer iets van plan waren. 'Dus jij bent Christa. Ik ben Sasha, leuk om je te leren kennen.' Christa knikte, 'Ook leuk om jou te leren kennen, Sasha.' Sasha lachte, 'Kom mee, ik moet je heel veel vertellen over Mikasa...' De meisjes begonnen meteen te giechelen. Ze trokken Christa mee naar de kamer en begonnen daar hun uitleg.

De eetzaal was leeg wat nu wel normaal is, iedereen wilt de nieuwe kadetten leren kennen. 'Sorry Christa, dat ik je bij hun achter laat.' zei ik tegen mezelf. Ik nam een glas water en ging zitten, ik bleef maar denken: Iedereen wil dat ik samen word met Levi, Eren doet vreemd, er is iets tussen Armin en Christa, niet dat ik dat erg vind... Ik zat al uren in de eetzaal, alleen, niemand die me kwam zoeken. Mijn oogleden begonnen zwaar te worden, 'Even kan geen kwaad.' dacht ik en ik legde mijn hoofd neer. Toch duurde het even voor ik sliep, waarschijnlijk door al het gedoe met iedereen. Net voor ik in slaap viel, ging de deur open. Ik keek achterom, 'Jij...' zei ik...


Het eerste deel van het tweede hoofdstuk, dus wat vinden jullie ervan?


Verliefd op een kadetWhere stories live. Discover now