Epilog

620 27 3
                                    

*Dupa 3 ani*

Mi-am deschis ochii obositi la auzul plansului. Sunetul acesta devenea deja enervant insa tot o data era cel mai frumos lucru pe care l-am auzit in viata mea. Inima o lua la goana doar la un mic scancet al fiintei ce acum cerea mancare in camera alaturata.

M-am dat jos din pat, cautandu-mi papucii pufosi si roz ca sa pot pleca spre camera motivului pentru care traiesc. Zayn inca dormea, sforaind usor din cauza oboselii.

Am aprins lumina insa am avut grija sa o las la o intensitate scazuta ca sa nu-mi orbesc puiul. Pasii mei au devenit grabiti spre patului mic de langa perete. In el statea in picioare mica mea floare. Ochii mari si negri ma priveau acum curiosi. Si-a luat mainile de pe margina patutului ridicandu-le in aer, semn ca vrea sa fie luata in brate. Am zambit spre ea, ridicand-o in bratele mele si sarutand-o pe fruntea sa micuta apoi am sesizat ca este uda.

Am asezat-o pe dulapiorul special pentru a-i schimba pemparsul si body-ul acum umede. I-am mangaiat piciorusele grasunele cu o crema cu miros de vanilie, prefacandu-ma ca o musc de picioruse doar pentru a-i auzi rasul colorat. Mi-am ridicat capul pentru a-i pupa nasucul iar papusica mea si-a asezat manutele de o parte se de alta a fetei mele.

"Ce fac fetele mele aici?" Il aud pe Zayn si-mi intorc privire pentru a-l vedea stand in tocul usii cu mainile inconjurate la piept. Purta doar o pereche de pantaloni de training lasandu-i la vedere abdomenul inca bine lucrat.

Sienna a inceput sa dea din manute si din picioruse la vederea lui tati, facandu-l pe acesta sa chicoteasca si sa inainteze spre noi. M-a dat la o parte continuand el sa o imbrace pe fiica noastra, lasandu-ma pe mine sa ma pregatesc sa o alaptez pe micuta. M-am asezat pe fotoliul de langa pat, ridicandu-mi bluza de pijamale in momentul cand Zayn mi-a dat micul suflet.

A inceput sa suga pofticoasa la sanul meu, facandu-ne pe mine, cat si pe Zayn sa radem. Acesta s-a asezat pe manerul obiectului mobilier ca mai apoi sa isi puna mana dupa gatul meu. M-am uitat in ochii lui, bucuroasa, ridicandu-mi buzele dandu-i de inteles ca vreau sa ma sarute, ceea ce a si facut.

"Cand a crescut asa mare? Sta deja in picioare!" Soapta sa in parul meu m-a facut sa realizez ce mult a trecut de cand am nascut-o pe Sienna.

"Si i-au crescut dintii asa ca o musca pe mami de sfarc." Spun strambandu-ma in momentul in care ii simt dintisorii ascutiti infigandu-se in sanul meu.

Imi aduc aminte cand am aflat ca sunt insarcinata acum un an si 4 luni. Eram insarcinata intr-o luna si aveam greturi, ameteli si pofte de mancare. In seara in care Zayn s-a hotarat sa ma ceara de sotie am iesit la dans insa a fost o idee foarte proasta. Am lesinat la jumatatea melodiei, facandu-l pe el sa se panicheze si sa ma duca la spital.

Vestea pe care am primit-o in acea seara ne-a luminat vietile amandurora facandu-ne sa ne grabim putin cu planurile noastre. Nu planuiam sa raman insarcinata inainte de nunta si inainte sa avem o casa a noastra insa asa a fost sa fie si nu regretam.

Dupa aceea am planuit sa ne casatorim cand am implinit eu 6 luni de sarcina, adica dupa 5 luni de la aflarea vestii. A fost o zi uimitoare cu mii de surprize. Josy a venit atunci la noi cerandu-si scuze pentru tot ce ne-a facut. Am iertat-o pentru ca in final tor impreuna suntem si stiam, in adancul inimii mele, ca dragostea adevarata invinge mereu. Oricum dupa ce Zayn a aflat ca viata din pantecul ei nu era al lui si dupa ce mi-a spus si mie, prin acel apel telefonic, m-am intors la el intr-o clipa.

La 3 luni de la nunta mi-am tinut pentru prima data fetita in brate. La ora 13:45, intr-o sambata, pe data de 19 iulie 2014, s-a nascut Sienna, cantarind doar 3 kg 200 si avand 51 de cm lungime.

Viata noastra s-a schimbat in bine de atunci. Avand in vederi noptile nedormite si sperieturile pe care le tragem cu ea pe parcurs de creste si descopera anumite chestii, suntem cei mai fericiti parinti. Avem o fetita sanatoasa de 8 luni.

"Nu stiu cand a crescut, dar vreau sa ramana asa micuta pentru tot restul vietii." Spun mandaindu-i parul negru si destul de lung pentru lunitele ei.

O indepartez usor de sanul meu, vazand ca a adormit si ma ridic incet pentru a o aseza in patului ei. O inveles cu paturica roz si ii asez ursuletul preferat langa capusor.

Iesim amandoi din camera mica si plina de culoare si ne indreptam spre a noastra. Ma asez in pat si ma lipesc de Zayn pentru a ma incalzi.

"Te iubesc, Angi, si iti multumesc ca m-ai iertat atunci." Ma strange in brate si ii pot simtii melancolia in glas.

Ma intind putin pentru a-i saruta buzele, urcandu-ma mai apoi peste el.

"Nu trebuie sa imi multumesti. Daca mu te iertam atunci cred ca nici nu mai eram acum in viata. Eram distrusa fara tine si imi pare rau ca am plecat ca o lasa, lasandu-mi problemele in spate, ferindu-ma de ele in loc sa le infrunt. Dar asta nu mai conteaza acum, iubire. Suntem aici, amandoi, fericiti si avem cel mai perfect copil din lume." Soptesc vesele uitandu-ma in ochii sai.

"Te iubesc!" Ii simt soapta peste buzele mele.

"Si eu te iubesc."

In final am invatat ca tot ce a facut el prin greseala lui ne-a unit si mai mult, facandu-ne un cumplu foarte puternic!

*needitat

Am spus sa nu o mai lungesc cu aceasta poveste pentru ca din pacate nu mai am atat de multe idei la ea. Am decis sa o termin frumos. Oricum de la inceput aveam in plan sa nu scriu multe capitole. Sper ca va placut aceasta mini-carte, sa spun asa, si va multumesc ca ati citit-o. Nu cred ca am sa scriu a doua carte, iar daca am sa o fac o sa fie la fel ca aceasta, scurta. Am sa ma apuc de acum sa o editez si poate dupa am sa scriu a doua carte, asta desigur daca am doritori.

Acum am inceput o noua carte, "The Nerd" si v-as fi chiar foarte recunoscatoare daca ati arunca un ochi la ea si mi-ati da niste pareri.

Va multumesc frumos pentru tot! Va iubesc nespus de mult!

His MistakeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum