Hoofdstuk 2

6 3 0
                                    

Rond 13.45 ging ik weer terug naar mijn kantoor. Ik heb nog een kwartier de tijd dus ga ik maar even een Sandwich halen omdat ik vergeten was mijn brood te smeren. Ik liep terug naar mijn kantoor en nam dit keer de lift (Man wat zijn dat veel trappen die ik had gerend).

om 13.50 kwam ik mijn kantoor binnen en zag daar een jonge vrouw zitten, ze keek op, lachte naar me en zei "jij moet vast Abigail Smith zijn! Ik ben Pamela Stephens, Leuk om je te ontmoeten! ik werk onder je bij de administratie. Je hebt best een leuk baantje, alleen maar een beetje zitten en wachten tot de Rode knop brand. Dat wil ik ook wel!" Ik hoorde al dat ze nog niet zo veel ervaring met dit vak had.. Het is weliswaar inderdaad een makkelijk baantje maar ook weer niet.. je moet de hele tijd alert zijn want als je vergeet de knop in te drukken heb je een groot probleem.. je moet dan een hendel overhalen en 3 keer op een gele knop drukken om alles in orde te krijgen. Maar ik zei het haar niet. I.P.V. dat ik dat zei, zei ik dit: "Ja het is inderdaad best leuk en makkelijk." ze vertelde me meteen alles over de administratie wat zij deed maar ik wilde liever gewoon weer mijn werk doen.. uiteindelijk werd ze terug geroepen door O'Brien en kon ik gelukkig weer verder met mijn werk.

Na nog 4 uur 'werken' was ik klaar en mocht ik naar huis. Ik woonde dichtbij mijn kantoor en ging altijd met mijn fiat'je naar mijn werk. ik woonde helemaal alleen in mijn huis.. mijn ouders zijn 2 jaar geleden overleden dus woonde ik alleen in hun huis. Het was een groot huis en ik verdwaalde er vroeger altijd in, gelukkig nu niet meer :P.

Rond 21.00 wilde ik gaan slapen (ja ik slaap vroeg) maar het lukte maar niet.. ik moest steeds maar denken aan Nathan's verhaal over O'Brien.. Ik zat maar na te denken en te piekeren, Wat moest ik nou doen?! Zal ik onslag nemen en een nieuwe baan zoeken? Nee daar had ik geen zin in. Hmm wat moest ik dan doen? verder gaan met mijn leven en het accepteren dat er door mij elke keer iemand word vermoord?! Dat kan ik gewoon niet! Ik moest en zal iets tegen die O'Brien doen!

Na lang gepieker had ik het! Ik ging het zelf onderzoeken! ik ging proberen uit te zoeken wat er hier allemaal gaande was.

The Red ButtonWhere stories live. Discover now