Hoofdstuk 3

10 2 0
                                    

Het was Dinsdag.. Toen ik wakker werd ging ik meteen opschrijven wat ik allemaal ging doen; 1.Mijn Werk. 2.Andere Mensen Ondervragen. 3.Alles Onderzoeken. Het waren maar weinig dingen maar toch heel erg belangrijk. Nadat ik ontbeten had maakte ik een Broodje voor in de middag en kleede me netjes aan (Ik hoef niet veel te doen maar het is tenslotte wel mijn werk). Ik liep naar mijn auto en reed naar mijn werk. Eenmaal daar aangekomen ging ik eerst naar de afdeling onder mij: De Administratie. Ik zag Pamela rondlopen maar daar had ik totaal geen zin in dus ontweek ik haar en liep ik naar Aubree Newman. Aubree was een aardige vrouw en werkte al ongeveer 7 jaar voor O'Brien. Ze is dan ook erg bevriend met hem en weet alles over hem en wat ie doet, maar weet ze ook iets over de Rode knop?

"Hey Aubree! lang niet gesproken! hoe gaat het met je?" vroeg ik op een zo normaal mogelijke manier. "Oh Hey Abigail, Inderdaad lang niet gesproken! het gaat goed met mij fijn dat je het vraagt, en met jou?" antwoorde/vroeg ze. Waarop ik zei dat het goed met me ging en ik stelde voor om eens lekker na het werk met haar een koffie'tje te drinken bij Starbuck, en dat vond ze hartstikke gezellig! dus nu heb ik de kans om haar wat vragen te stellen.

Nadat ik met Aubree gesproken had ging ik snel naar mijn kantoor om mijn collega Scott Davidson af te lossen en ging ik zelf aan het werk. En ja weer een hele dag verspillen aan wachten op die stomme knop ;-; . De knop is wel 7x opgelicht (dat is best vaak voor een dag) en de stroom was uitgevallen door.. ja door wat eigenlijk?!

Oke de stroom viel dus uit. Ik liep meteen naar O'Brien om te vragen of hij wist wat er aan de hand was maar hij zei dat hij geen idee had, wat best verdacht was want hij leek erg boos op iemand.. en ik denk dat die iemand dit had veroorzaakt en dat O'brien dondersgoed wist wie het was en wat er was. Maar zoals altijd zei hij niks en commandeerde mij dat ik naar mijn kantoor moest gaan en moest wachten tot alles gefixed was. Dus dat deed ik. Het duurde een 2 uur tot alles het weer normaal deed dus moesten we allemaal 2 uur langer doorwerken.

Na dat ik klaar was met werken liep ik weer naar de administratie om Aubree op te halen maar die was nergens meer te bekennen..... Ik vroeg iedereen waar ze zou kunnen zijn maar niemand wist het dus probeerde ik haar te bellen, maar zelfs op d'r mobiel was ze niet te bereiken. Dus ging ik maar alleen naar de Starbucks om daar mijn favo Koffie te halen en om daarna lekker naar huis te gaan om te chillen en Netflix te kijken.

Ik had net mijn koffie op toen ik opeens Nathan zag staan. Ik reed naar hem toe en vroeg of die even tijd had om te praten, en dat had hij. ik zei "stap in dan gaan we naar het park". Dus hij stapte in en ik reed naar het park. Het park bestaat uit een groot veld met wat vijvertjers er bij + struiken, bomen & bloemen. Het is een prachtig park! maar vandaag lette ik daar niet zo op. Ik zocht eerst naar een parkeerplek en toen ik die eindelijk had parkeerde ik en liepen Nathan en ik naar een bankje bij een vijvertje.

The Red ButtonWhere stories live. Discover now