Control

2.1K 133 12
                                    

Ieșim de la Scout, si primul lucru pe care îl fac e să mă îndrept spre sufragerie, unde sunt convinsă că mă așteaptă faimoasa budinca a bunicuțe-i.

Mănânc si eu si Eliad, iar el pare chiar uimit de gust.

- Asai ca e bună?

- Da, spune el.. are un gust diferit .

- Cum adică?

- Nimic scumpo, spune el si imi pune niste budinca pe obraz... Pe care o ia frumos cu buzele, după care începe un joc al pupicilor pe toata fata mea.

Desi amândoi suntem îngrijorați avem încredere în puiul nostru, el e speranța noastră.

***

Cum nu se aștepta Eliad, alegerea mea pentru rochia de bal a fost una cu adevărat interesantă.
Am ales o rochie neagră cu un decolteu încrezător, lungă stil prințesa până în pământ. Îmi scotea atât ochii cât și culoarea pielii dar si a părului în evidență. Nu pot să zic ca vroiam sa fac furori, dar îmi plăcea rochia la nebunie.
Eliad a fost îmbrăcat și el intr-un costum negru, doar cu cămașa lăsată Alba.... Daca am fi stat în oglindă unul lângă altul chiar am fi părut acel fel de cuplu care dărâmă ori ce le iese în cale.

 Daca am fi stat în oglindă unul lângă altul chiar am fi părut acel fel de cuplu care dărâmă ori ce le iese în cale

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Ști Melody, nu mă așteptam, recunosc, o alegere îndrăzneață,  dar mai recunosc că arăți al naibii de sexy, spune el

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


- Ști Melody, nu mă așteptam, recunosc, o alegere îndrăzneață,  dar mai recunosc că arăți al naibii de sexy, spune el. Abea aștept să ne întoarcem si sa scap de umflatura din pantaloni.

Mă roșesc, câteodată mă surprinde cu replicile sale, dar asi minți dacă asi zice că nu am simțit un curent prin tot corpul.

- Să nu îmi rupi lenjeria , atât îți spun, îmi place.

Zâmbește in stilul său pervers, provocator și sexy, după care  ieșim amândoi ,ca să urcăm în aceeași limuzina de acum un an.

Părul meu în niste bucle răsfirate îmi acoperea umerii si spatele gol, accesorii nu am luat decât verigheta. Vroiam ca toată lumea să știe, si din cate vad si Eliad.

Intrăm in conac, iar ca în anul trecut, același vampir plictisit făcea prezentările. Când ma gândesc câte sau întâmplat de anul trecut, imi vine greu a crede că acum stau în dreapta celui mai mare vampir din lume.

Supusă ție! ||Where stories live. Discover now