Capitolul 3-Harry

166 9 3
                                    

Amuzant. Cu siguranţă acesta a fost cuvântul care descria începutul acelei lupte. Tipul cu părul negru nu a fost atent la ţâfnosul din faţa lui . Ca să fiu sincer,nici măcar eu nu am fost atent până când au ajuns pe podea, lovindu-se unul pe altul . Eram doar prea ocupat să vorbesc cu Mark şi Davie despre cina de aseară cu familia mea la care, apropo,ei nu au putut merge din cauza unor angajamente pe care le-au avut cu Xbox-ul lor acasă.

Ştiam că ei doar încercau să evite întrebările jenante ale părinţilor mei,care erau mereu despre prietenele lor (nu chiar iubite,doar aveau o partidă  de sex,unul dintre motivele pentru care ei nu vor niciodată să vorbească despre asta cu adulţii ) ,plângerile care mereu erau despre comportamentul lor copilăresc şi toate acele chestionare despre motivul pentru care ei nu studiau la orice facultate,încă .

Familia mea nu a fost tocmai plăcută, şi eu am fost destul de conştient de asta,dar în cele din urmă m-am gândit că ei mi-ar da un sprijin ar începe să plângă de cât de leneş am devenit şi câtă nevoie am de cineva care să mă stimuleze să fac ceva cu viaţa mea plictisitoare . "Stimulentul " ei a fost de asemenea cunoscut ca o iubită,Charlotte Husher ca să fiu mai precis Charlie a fost o fată bună,îi plăcea să studieze,a fost a naibii de drăguţă şi dulce şi mereu ajuta oamenii . A fost de asemenea fiica celei mai bune prietene a mamei din liceu , şi de asta vroia atât de mult ca eu să fiu cu ea. Dar nu am fost pregătit pentru o relaţie încă şi ea nu a putut înţelege asta ; de aceea am nevoie de băieţi,dar ei preferă să evite toată jena şi să stea acasă râzând la gândul de a mă lăsa singur cu familia mea.

M-am oprit din a mă plânge cu ei despre cât de obositoare a fost noaptea trecută când am auzit murmurul oamenilor despre acei doi băieţi de pe podea şi nu am putut să mă opresc din a mă mai distra acel lucru.A fost de fapt destul de amuzant cum tipul mic a încercat să reacţioneze la pumnii acelui ţâfnos.

"Zece dolari pe tipul cel mare care sfârşeşte pe podea" îndrăzneşte Davie şă eu nu am putut refuza un pariu.Întotdeauna îi plăcea să joace altul şi mergea împotriva a tot ceea ce era logic şi mereu sfârşea supărat din cauza asta.

"Haide, uită-te la tipul ăla.Este ca un şoarece care se luptă cu un elefant .Eu intru" râde Mark,iar eu doar l-am aprobat,uitându-mă la Davie ca şi cum i-aş fi spus "Omule tu nu te înveţi niciodată minte,nu-i aşa?"

În următoarele minute eram cu totul distraşi,şi am continuat să ne holbăm la băieţi pentru un timp,şoptind lucruri unul altuia şi încercând să aflăm cât de mult ar mai avea cel mic să îndure,eu unul m-am gândit că ar fi destul de curând ,după faţa lui care sângera ca dracu'. Amuzamentul nu a durat mult,câteva secunde mai târziu o fată s-a apropiat de ei şi părea chiar îngrijorată.Poate  se întâlnea cu tipul care sângera. Da,aş fi îngrijorat dacă aş fi fost ea,el ar fi norocos dacă ar ieşi din lupta aia în viaţă.

Dar m-a surprins când s-a apropiat de tipul uriaş, frica alergând în ochii ei ; nu frica pentru ea ; nu pentru zâmbăreţul care sângera,dar frica pentru el.Din  câteva motive ei i-a fost frică de acel imens elefant care era pe cale de a ucide pe cineva în public,cu multă spaimă şi martori amuzaţi.A ţipat ceva la el,dar de data asta  nu am putut auzi nimic,în schimb toată lumea şoptea laolaltă şi crea un complet şi incorfotabil zgomot pentru urechile noastre.M-am uitat pentru un timp,încercând să înţeleg ce face ea,până când tipul s-a enervat şi a întors-o,împingând corpul ei fragil într-o masă.Sângele a început să-mi alerge prin vene şi îmi simţeam obrajii arzând de furie în timp ce încercam să merg spre acea fată ca să o ajut ; oricum mulţimea nu a ajutat.Erau peste tot, şuşotind,privind neputincioşi către fata de pe podea, încercând să se protejeze pe ei înşişi de nemernicul agresiv care acum era ţinut de un grup de băieţi care au început să îi facă tot ce îi făcuse el celuilalt băiat.

Você leu todos os capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Jan 17, 2014 ⏰

Adicione esta história à sua Biblioteca e seja notificado quando novos capítulos chegarem!

Damaged(H.S. fan fiction)RomânăOnde histórias criam vida. Descubra agora