11.

4.1K 315 20
                                    

 Lidi no už jste se dočkali ! Vím trvalo to ! Ale tak snad se vám líbí a budou nějaké koments ! Ďekujii a pro všechny co mají rádi 1D tak pro vás budu mít dobrou správu ! budu na ně psát povídku !

"To nemůže myslet vážně , že ne ?! " zakřičela jsem do šatníku . Nikde nebyli žádné  normální věci jako například mikiny , kalhoty, nebo nějaké normální sukně . Košele tam sice byli ale takové že jsem od nich byla 2 metry a viděla jsem že jsou průhledné všechny .  Nic pořádné tady nebylo , prohrabávala jsem všechny skřínky , šuflíky i věšáky no jediné co se dalo jakž takž byli kalhoty s dírama . Na kterých sice bylo víc děr než látky . A tílko s tak velkým výstřihem že jsem si myslela že je to vlastně vesta . Na to jsem hodila nějakou kožešinovou vestu a já se do ní zabalila . Hodila jsem se na postel a ani jsem nevěděla co mám dělat jenom sem ležela . No za chvíli jsem venku zaslyšela pomalé kroky . 

"Maličká kde jsi ?" zavrněl někdo ode dveří  . Já jsem se jenom schoulila do kožíšku. 

"Koťátko ale já tě vidím ," mluvil mile a bylo cítit že se usmívá . Postel vedle mně se pohla a někdo mě začal hladit po zádech . Pomalu jsem se stoulila k teplu těla a pomalu zaspala . Vzbudil mě až dotek studených prstů na ruce . 

"Maličká vstávej , bude večeře ," zašeptal mi někdo těsně vedle ucha a o můj krk se otřel studený dech . Já se tak lekla až jsem spadla z postele . Na zemi jsem zakňučela a schoulila jsem se do deky kterou jsem stáhla se sebou . 

"Jěště si ublížíš prcku ," zasmál se někdo z postele . Postavil se a přešel ke mně  začel mně pomalinku vyhrabávat z deky . Dával pozor na mou ruku aby mi neublížil jěště víc . 

"Bude večeře tak přiď do jídelny ," pohladil mně po vlasech a odešel . 

Já konečně po dlouhé době otevřela oči a podívala se kolem sebe .Postavila jsem se , deku jsem položila na postel a pomalu jsem šla ke dveřím no zaslechla jsem z poza nich křik. Přitiskla jsem ucho na dveře abych slyšela co nejlépe . 

"Jak si tohle ku°va představuješ Nathanieli !!" křičel někdo dole . 

"Já jak si to představuji ? Já ? Já se k ní snažím chovat mile né jako k poslední děvce jak se k ní chováš ty Adriene ! Někdy nemůžu uvěřit že my dve sme rodina !" křičel Nathaniel .

"Je moje já jí koupil !" 

"Ty ? Ty? Jenom ty ?! Mně se zdá že věčšina tich peněz byla moje !!" křičel Nathaniel .

"Bylo to fifty ,fifty ty idiote!!"  

"Já jsem idiot ? To ty si potřebuješ dokazovat že jsi něco víc na malé bezbrané holce kterou vlastní otec prodal ?!"

"To mi je jedno ! Já té malé k°rvě ukážu co smí a co ne !" vykřiknul. Slyšela jsem jěšte Nathaniela jak se ho snaží zastavit no já už slyšela jenom dupot nohou . Já se po zemi snažila doplazit se k posteli a schovat se . Náhle někdo rozrazil dveře . Byl to Adrien a v ruce mněl pásek . 

"Tak a teď ti ukážu ! 

Služka (Dokončeno)Where stories live. Discover now