Kapitel 6

1K 8 1
                                    

IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG!!!!!!!

Jag vaknade upp av glädje innan jag märkte att jag var i det lilla rummet. Han kom in i rummet och gratulerade mig. Han berättade att jag skulle få två saker. Den första var att jag skulle få hela källarrummet där det fanns tv,soffa,mat,stor yta,massa nya böcker och allt som man bara skulle drömma om. Jag kramade Robban. Han låste upp dörren och visade mig källarrummet. Det var så stort. Det bästa var att där var två långa smala fönster som jag fick kolla ut genom när han var i rummet. Jag var så glad för presenten.

(1 timme senare)

Jag låg och kollade på filmer det var så jäkla roligt eftersom jag älskar filmer. Han kom ner i källaren med potatis,sås,lingon och köttbullar "MIN FAVORIT RÄTT" skrev jag rätt ut. Vi satt oss ner vid det lilla vita bordet och käkade. Jag frågade vad den andre presenten var för han sa att jag skulle få två presenter. Jo det är så Madde vi ska åka skidor eftersom det är vinter och det borde du behöva.

-Åka skidor seriöst. Sa jag.
- ja vi åker om en timme! Sa Robban.

Jag fick låna kläder av honom som var alldeles förstora men det fick funka. Vi satt oss i bilen och jag bara satt där och stirrade ut. Sluta stirra folk tror du är kidnappad. Men det är jag ju sa jag. Jag sa jag behövde gå på toa så han väntade i bilen men han sa att jag inte fick prata med någon. Jag gick snabbt på toa och sedan väntade på någon skulle komma. En kvinna kom in och jag berättade allt. Men hon kollade bara konstigt på mig och sedan gick ut. 'Fan hon var inte svensk' tänkte jag. Jag gick snabbt ut till Robban men han såg sur ut. Man såg kvinna som pratade med några andra men och pekade på mig. Robban körde  hem igen
eftersom han var sur på mig att jag hade pratat med kvinnan.

När vi kom ner i källaren satt jag mig vid tv:n och kollade på nyheterna.

KidnappadDär berättelser lever. Upptäck nu