Krásna kvetinka

79 7 2
                                    

Túlal som sa poloprázdnymi chodbami v snahe nájsť Daisy ale nič, akoby sa vyparila. Iste je s tým kreténom Potterom. Ako ho len nemám rád. Vždy dostane to čo chce pretože on je ten vyvolený. Ako by som mu len rád vypichol oči aby sa nemohol pozerať na moju krásnu kvetinku. Pre Merlinovu bradu mal by som sa začať správať ako chlap a ísť ju pozdraviť. Nie ja tu budem radšej stáť a pozorovať ako ju obletujú ostatný. Viem že som si povedal že chcem byť nenápadný ale keď ona je taká krásna a ja proste...seriem na to.

"Ahoj, čo ťa priviedlo do tejto časti chodby?"-usmial som sa a zamykal obočím. Daisy sa otočila mojím smerom"Učebnica na hodinu lektvarov s profesorom Snapom. A ak dovolíš rada by som prešla ale stojíš mi v ceste Draco."-zamračila sa a odkráčala za nejakou prváčkou. Začali si niečo šepkať a za stáleho a neutíchajúceho smiechu kráčali preč. Čo som spravil zle? No pýtať sa jej takú kravinu viem naozaj iba ja. No nevadí teraz sa vrátim do izby nechám si to prejsť hlavou a potom to skúsim znova.

"Draco? Kámo si tu?"-zreval do ticha izby ten debil Goyl. Ostal som ticho ležať na posteli so zavretými očami a dúfal že ten svoj zadok spakuje niekam preč.."Draco, tvoj otec ťa očakáva v klubovni."-stále som nereagoval a čakal.."Hej debil ja viem že nespíš a ak si ten svoj kostnatý zadok do piatich minút nepresunieš do klubovne svoj fotrík ma zase zmení na nejakého odporného hlodavca, takže si láskavo pohni!"-tak už viem na čom by som mal popracovať na mojich hereckých schopnostiach."Fajn,fajn už som hore už idem."-vstal som z postele a iba v pyžamových nohaviciach sa vydal za otcom.

"Ahoj otec."-slušne som pozdravil a posadil som sa do kresla oproti krbu. Rád tu sedávam ,pozorujem oheň a rozmýšľam aké by to bolo ak by moji rodičia neboli taký aký sú teraz. Čo ak by sme neboli čarodejníci ale obyčajný muklovia a chodievali by sme na pikniky a trávili spolu viac času a možno by sme mohli.."Draco, vieš ako veľmi spolieham na tvoju priazeň v nasledujúcich mesiacoch na voľbu nového ministra mágie. Vieš ako veľmi veľa to znamená pre mňa, tvoju matku a pre všetkých..no najviac pre neho. Musíš mi sľúbiť že budeš ten dobrý poslušný Draco. Musíš mi sľúbiť aj to že sa nezapletieš so zlými osobami..Sľúbiš to?"-otočil sa s vážnym výrazom v tvári. Chvíľu som sa odmlčal ale nakoniec som s ťažkým povzdychom odpovedal"Áno otec, sľubujem."

Áno viem trvalo mi to strašne dlho pridať novú časť ale úprimne stratila som nejako chuť. Ale som späť a úfam že sa vám bude páčiť pokračovanie aj keď ešte ani sama neviem že čo z tohto tu vznikne..:D Bola by som vďačná za nejaký ten komentár a hviezdičku (moje obľúbené slovo..:D)-Lotta xxx

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 21, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Forbidden love (Draco Malfoy ff)Where stories live. Discover now