Forbidden love (Draco Malfoy ff)

1.1K 47 10
                                    

Stála som pred mysľomysou a chystala sa spraviť najťahší krok v mojom živote. Chistala som sa zabudnúť na Draca. Ale začnem pekne od znova a na to budem potrebovať túto zázračnú vec predo mnou. Z plášťa som vybrala prútik, priložila si ho k ľavému spánku, potiahla som ho smerom k oknu a a na prútiku sa vznášala modrá niť mojich spomienok. Vložila som ju do nádoby predo mnou a nechala sa unášať minulosťou.

Draco- "Avada Kedavra" - zvolal Voldemort a doráňané telo ženy dopadlo na chladnú podlahu v otcovej pracovni. Privrel som oči a nechápal prečo sa to deje. Tá hlúposť s muklami a humusákmi ma hrozne trápila a najhoršie na tom bolo to, že som zlí musel byť aj ja. "Draco, choď sa pobaliť zajtra odchádzaš do Rokfortu"- usmiala sa na mňa mama. Postavil som sa z čierneho koženého kresla a odišiel z pracovne. Po chladnom mramorovom schodisku som sa dostal do svojej izby. Unavene som klesol na mäkkú posteľ a po chvíli upadol do ríše snov. 

                                                                                             ***                                                                                   Niekto so mnou triasol a šepkal mi pri uchu.-"Zlatko, zobuď sa." Pomaly som otvoril oči a posadil sa na posteli. Na kraji postele sedela mama. "Za pol hodinu vyrážate."- oznámila mi,postavila sa s postele a kráčala ku dverám. "My?"-opýtal som sa s udiveným pohľadom."Ide aj otec."-usmiala sa a odišla z izby. Postavil som sa a prešiel som k veľkej drevenej skrini. Otvoril som ju a vybral odtiaľ kockovanú košeľu, uplé jeansy a čierne konversky. Z vecami v náručí som vošiel do kúpeľne. Oblečenie som položil na komodu a postavil sa pred zrkadlo vysiace na stene. Chitil som do ruky modrú zubnú kefku a dal na ňu zubnú pastu. Vyčistil som si zuby, umyl tvár a prezliekol si veci v korých som zaspal. Vošiel som späť do izby, vzal do rúk dva kufre a vydal sa pred dom kde už nás čakal koč. Svoje kufre som podal chlapíkovi v čiernom plášti a usadil sa do koča. Cesta ubiehala strašne pomaly a tak som si trochu zdriemol. Zbudil ma až otec s tým že sme na mieste. Rozospato som sa popreťahoval a vyskočil z koča."Draco, choď do jedálne o chvíľu bude uvítací ceremoniál."- povedal mi chladne otec. Prevrátil som očami a vydal sa smerom k hradu. Kráčal som dlhou chodbou smerujúcou k jedálni. 

Takže ľudkovia rozhodla som sa napísať  nejakú ú "jednodielofku"-na pokračovanie..ešte neviem koľko bude mať častí...fák d logik..:DDDDDDD (gramatika jak nííč) Niečo na štýl Harryho Pottera..Je toho málo ale úprimnne v poslednej dobe sa i nič nechce..:X Ako vždy by som poprosila názor v komentíkoch a ešte aj vote.:3 -Lotta

Forbidden love (Draco Malfoy ff)Where stories live. Discover now