29: I know

7.4K 602 21
                                    

Не ме болеше толкова заради физическата болка,колкото ме болеше от отношението.Та,това беше Алекс.Той беше мил и...и...в момента се опитваше да ме пребие до смърт.

-Какво правиш,Алекс?Какви ги говориш?-попитах с дрезгав глас.

-Говоря истината,за разлика от теб.-извика в лицето ми.

-Алекс,какво,по дяволите правиш?-изкрещя Анна,когато най-накрая успя да ни догони.Клекна при мен и ми помогна да се изправя на крака.

-Ако,до две минути не си се телепортирала в колата,където ти е мястото,кълна се,че ще ви убия и двете още сега!-каза и той.

В гласът му имаше толкова много омраза и гняв,че не можех да повярвах.Това не беше Алекс,който познавам.Или,може би,никога не съм познавала истинския Алекс.

Анна отсъпи крачка назад,все едно я беше зашлевил през лицето.После ме погледна,чудейки се какво да прави.

-Тръгвай.-кимнах с глава.-Ние ще се оправим.

Тя се поколеба,но все пак се върна обратно при колата.

-Какво ти става?-попитах отново.-Защо откачи така?

Но,мамка му,по важния въпрос беше защо се държах толкова мило с него,при положение,че беше готов да ме спука от бой.Истината беше,че го смятах за някакво подобие на приятел,а той смачка тази моя представа на топка и я заби в стомаха ми и от това болеше.

Вместо отговор полуших толкова силна плесница през лицето,че буквално рухнах на колене и усетих как от устната ми потече кръв.Той отново ме хвана за косата и ме накара да го погледна.

-Защо откачих ли?-изкрещя той.Бръкна в деколтето ми и изтръгна микрофона от мястото под сутиена,където бях скрила.Размаха го пред лицето ми.-Ето затова!

Не знаех какво да кажа.Провалих мисията.Този път напълно.Край!Хамелеон току-що рухна в краката ми и за това бях виновна аз и тъпата ми глава.

-Аз не съм сляп,Кейтлин!Хари може и да е кръгъл глупак,но аз знам за какво съм дошъл и каква е мисията ми и една глупава курва като теб не е способна да ми завърти главата.Но,явно не си чак толкова малоумна,щом той още не е разбрал.Сетила си се да го сваляш,докато се чукате!-изсмя се.-Защо по-точно го правиш?За да не разбере или от морални подбуди?За да не чуят татенцето ти и гаджете ти как се чукаш с бъдещия си убиец?!О,това е прекалено извратено,дори и за мен.-изплю в лицето ми.

-Начукай си го!

Добре познатата на всички Кейти подаде глава.Изкривих устни и впих очите си в неговите.Шокът от факта,че "приятелят" ми Алекс щеше да ме потроши от бой отмина и на негово място се настани гневът.Мощен,помитащ всички други емоции,които се бореха за надмощие.

-Какво каза?-процеди през зъби той.

School For Bad Girls( Bg Fanfiction With Harry Styles)Where stories live. Discover now