A opta tigara

3.7K 471 48
                                    


    Juliet pasea alaturi de Aiden inapoi pe aleea din dreptul casei bunicului ei. Ea spuse impingandu-si cu un deget ochelarii pe nas:
 
    - Nu imi vine sa cred ce i-ai spus bunicului.

    - Oh, nu dramatiza, rase subit el aprinzandu-si o tigara, i-am spus doar ca suntem impreuna. Ce puteam sa ii spun, hm? Ca sunt un strain?

   - Unul enervant, adauga Juliet sec.

   - Pai poate nu voi fii doar un strain pentru tine, ochelaristo. Poate..., lasa acesta fraza in aer aruncandu-si tigara neterminata la gunoi.

    Ea vru sa spuna ceva, dar tacu. Ii privea umerii in timp ce mergea in acelasi timp cu ea. Ii privea firea ciudata, dar interesanta.

    Aiden o privea subtil pe fata care mergea odata cu el. Care era problema lui? Era doar o fata cu ochelari care purta mereu la ea o carte. "Insa ea e altfel si asta o face sa fie ea", gandi el inaintand. Incepea sa nu o dispretuiasca.

   - Trebuie sa plec, zise Juliet facandu-l pe Aiden sa se intoarca ca o avalansa de zapada. Tot numai alb si muschi.

   - N-ai decat, ridica acesta indiferent din umeri lasand-o pe biata fata privindu-l uimita cum taia poteca luand-o in partea opusa.

   "E bipolar", decise ea in gand.

   El ii scrise numele ei pe tigara aprinzand-o. El nu putea sa simta ceva pentru una ca ea. El era un zeu, iar ea un nimic.

   Stinse tigara, ranjind.

His Cigarettes✔ Where stories live. Discover now