Capitolul 22

547 23 3
                                    

Sunt trezita de razele soarelui care imi mangaiau obrajii. Deschid ochii lenesa si vad ursuletul care doarme ca un copil. Ma refer la Natsu,i-am facut cunostinta cu parintii mei si se inteleg destul de bine mai ales cu tata care il considera un al doilea fiu. Inca mai tinem legatura cu ceilalti am fost la destule evenimente impreuna Evagreen si Elfman sunt casatoriti iar urmatorii vor fi si Mira cu Laxus. Simpt cum ursuletul meu mormaie ceva si se intinde pe mine. E asa dragut fata lui este acoperita cu cateva suvite rozalii dintr-o miscare sunt luata in brate de Natsu.

Imi ridic putin capul si vad ca e ora 10 si ar fi timpul sa-l trezesc.

Lucy: Somnorosule trezestete.
Natsu: Dar dorm asa bine,mai 4 minute.
Lucy: Hai sus.

Il vad cum se foieste dar in loc sa se trezeasca se pune in poala mea dormind in continoare. Il sarut pe obraz apoi il musc de ureche. Il vad cum isi deschide un ochi apoi ma apuca de dupa gat si ma saruta foarte pasional,tipic lui.

Lucy: Neata.
Natsu: Neata frumoas-o.

Ne ridicam amandoi din pat si ne imbracam,coboram jos si il puteam vedea pe Sting care se ascunde dupa canapea. Oare ce are?

Lucy: Ce faci...
Sting: Șșșșt!! Ma urmareste fosta si nu am chef de ea.
Lucy: Daca tu spui.

Ma duc in bucatarie unde Natsu ma astepta la masa. Imi iau un bol cu cereale si un suc natural de portocale din frigider.

Lucy: Vrei si tu?
Natsu: Sigur.
Sting: Si eu vreau.
Lucy: Parca te ascundeai de fosta.
Sting: Da,dar asta nu inseamna sa mor de foame.

Mai iau inca 2 boluri si le pun si lor. Ma asez la masa si incep sa mananc. Dupa ce termin de mancat ma asez pe fotoliu si citerc o revista nu a trecut mult timp ca apare si Natsu care se pune peste mine si incepe sa ma sarute,las revista pe jos si imi pun mainile dupa gatul lui. In peisaj apare si tata cu mama care ne privesc cu un zambet pe fata,Natsu se ridica repede de pe mine si se pune pe margine.

Layla: Iti mai amintesti cand si noi era asa la varsta lor.
Jude: Da draga,timpul trece si noi imbatranim.
Lucy: Ce se intampla? Unde mergeti?
Jude: Am castigat 3 bilete de avion in Hawaii. Eu cu mama ta si fratele tau mergem in vacanta.
Sting: Ce? Si Lucy de ce nu vine?
Layla: Cum a zis tatal tau avem doar 3 bilete de avion!
Sting: Defapt sunt..
Jude: Fati bagajul si hai.
Sting: Dar de ce ei stau acasa si...bene ma duc sa fac bagajul.
Jude: Dupa tine ajungem peste 2 zile.
Layla: Uite cat e ceasul hai ca pierdem avionul hai Sting.
Sting: Pai si cu bagajul ce fac? Nu l-am facut.
Jude: Iti ei de acolo,misca.

De ce am impresia ca ne-a lasat singuri intentionat? Dupa plecarea lor totul a devenit linistit si putin plictisitor. Natsu era la baie iar eu stateam pe canapea si butonam TV-ul in sus si in jos.

Sting pov:

Nu mai inteleg nimic astia doi au bilete pentru 5 persoane de ce au mintit ca au 3? Si cum ma duc eu in Hawaii fara haine?

Layla: Crezi ca va tine planul?
Jude: Cred ca da. Suntem niste parinti exemplari.
Sting: Stai voi ati planuit asta de la bun inceput?
Layla: Da.
Sting: Si chiar mergem in Hawaii?
Jude: Pai altceva ce sa facem? Macar sa ne distram si noi in astea 5 zile.

Natsu pov:

Sunt in baie si am facut un dus,oare ce planuiau parintii lui Lucy? Imi iau boxerii pe mine si imi leg un prosop in jurul taliei. Cobor jos si imi vad zana stand pe canapea ma duc la ea pe la spate si incep sa-i sarut gatul ii iau parul deoparde si o musc usor. Daca tot suntem singuri de ce sa nu facem,stiti la ce ma refer. Imi dau jos prosopul si ma pun peste ea,imi plimb mana pe sub tricoul ei pana am ajuns la sutien care il desfac dintr-o singura miscare. Mana ei imi mangaia spatele simpteam un fior pe spate de placere. Ii dau jos tricoul arucandul pe jos si incep sa o sarut din nou pe gat apoi pe clavicula si tot mai jos pana la pantalonii scurti care ma cam deranjeaza. Ii dau jos si pe aia,ma ridic la nivelul ei si o sarut pe buze pasional muscando de buza.

Lucy pov:

Eram dezbracata si Natsu peste mine ce se poate mai frumos de atat? Sper ca usa e incuiata nu as vrea sa ne stice cineva momentul. Ii simpt buzele pe coapse care coboara tot mai jos,cred ca sunt uda dar ce conteaza? Sunt cu baiatul pe care il iubesc. Nu observ cand Natsu mi-a dat chilotii jos mai ales pe ai lui. Si-o freaca putin de a mea si ma face sa gem de placere apoi intra in mine. Face miscari lente de dute-vino apoi grabind ritmul pana din durere a venit placere il doream tot mai mult. Il auzem cum respira greu.

Natsu: E asa de bine! Lucy! Te iubesc!
Lucy: S...si eu!

Dupa cateva minute Natsu si-a dat drumul in mine apoi s-a pus langa mine transpirat si obosit. Imi intorc capul spre el si il sarut pe frunte.

Natsu: Esti minunata. Perfecta!

Dupa care adormim amandoi.

Ce ziceti sa o continui? Pareri? Sper sa va placa. Daca tot vine Craciunul v-am facut un cadou. Daca vreti fac si un capitol special de Craciun. Astept parerile voastre.

Liceul Fairy Tail ~Finalizata~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum