Capitolul 23

419 20 8
                                    

O noua zi,eu cu Natsu suntem singuri acasa,stam impreuna pe canapea si ne sarutam dar suntem deranjati de soneria de la usa. Ma ridic si merg spre usa apas pe cleanta si pe ea apar prietenii nostri.

Gray: Salut!
Juvia: Gray-sama nu intra asa neinvitat. Scuza-l Lucy.
Lucy: Nu-i nimic simptitiva ca acasa.
Gajeel: Nu zi de 2 ori.
Levy: Si? Esti singura ?
Lucy: Da,parintii mei au plecat ieri.
Erza: Ce ziceti daca mergem in seara asta la un club?
Lucy: Eu ma bag.
Juvia: Si eu.
Gray: Venim si noi!

Mai stam de povesti la masa,Gajeel s-a schimbat putin adica si-a taiat putin din par Gray se vede ca merge la sala si Jellal la fel. Este timpul sa ma pregatesc cu celalalte.

Natsu: Hei unde mergeti?
Lucy: Sa ne pregatim.
Jellal: Acum? Dar mergem in 2 ore.
Erza: Si mai bine 2 ore in care sa ne pregatim.
Gajeel: Femeile.

Ma prefac ca nu am auzit si mergem sus unde ne pregatim. Eu imi intind parul cu placa,Erza il face drept in spate si in fata e putin buclata,Juvia si-a prins parul in coc iar Levy l-a prins intr-o coada de cal. Acum vine partea grea,sa ne alegem hainele dap.

(Imbracamintea mea)

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

(Imbracamintea mea)

(Imbracamintea mea)

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

( Lui Levy)

( Lui Levy)

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

(Juviei)

(Juviei)

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


(Erzei)

Coboram jos si baietii erau si ei pregatiti. Urcam in masina lui Gray are un BMW x5. Dupa 21 de minute suntem in fata unui club care s-a deschis recent. Inauntru era multa lume muzica se auzea de la 2 strazi distanta. Dintr-un colt i-am zarit pe Mira si Laxus care se sarutau dar si pe Lizana cu Loke,mergem la ei ca sa ne distram impreuna. Este 2 dimineata si stau langa Levy si Juvia,Erza cu Jellal au mers sus si poate si-o trag Natsu lipseste de 20 de minute si imi fac griji. Ma ridic de pe canapea si ma duc sa-l caut. Jos nu era asa ca urc scarile clubului,vedeam multe persoate care se drogau sau fumau dar si betivani. O camera cu usa alba imi atrage atentia si o deschid inauntru erau Jellal si Erza care faceau dragoste nu ii intrerupt si continui cautarea deschid usa urmatoare si raman masca. Natau era dezbracat peste Lizana si se sarutau,nu imi vine sa cred. Lacrimile incep sa curga pe obraji si soptesc doar pentru mine,dar cred ca ma auzit.

Lucy: Deci asta sunt eu pentru tine.
Natsu: Lucy? Nu e ceea ce pare.
Lucy: Dar ce pare imbecilule? Ma inseli cu alta! Aveam incredere in tine! Te iubeam! Si tu ai dat cu piciorul in relatia noastra si in sentimentele mele!
Natsu: Lucy nu e asa. Nu stiu ce m-a apucat,credema.
Lucy: Nu te mai cred! Nu pot sa te cred! Continuati! Eu plec!
Natsu: Lucy! Stai!

Imi intorc spatele cobor jos scarile imi iau geanta dau sa plec dar sunt oprita de Levy si Juvia.

Levy: Lu-chan ce s-a intamplat?
Lucy: Nimic! Vreau sa plec!
Juvia: L-ai gasit pe Natsu?
Lucy: Da! Peste Lizana sarurandu-se!
Gray: Ce?
Lucy: Ce ai auzit! Acum scuze eu merg acasa!
Levy: Stai venim si noi.
Lucy: Mai stati serios nu vreau sa va stric distractia doar ca eu plec.
Gray: Venim si noi cu tine,stai sa imi iau geaca cu cheile de la masina si plecam.
Lucy: Bine..
Gajeel: Ce? Plecam? Dar e prea devreme.
Levy: Iti explic pe drum.

Sunt in masina cu capul pe geam si ma uit la masinile care treceau pe langa geam cateva lacrimi isi fac din nou aparitia simpt cu Juvia ma tine in brate sa ma simpt mai bine. Chiar o iubesc si pe ea si pe ceilalti pentru ca stau cu mine cand am nevoie de ei. Ajungem acasa imi dau tocurile jos si le arunc undeva prin casa apoi ma asez pe canapea cu o perna in barate si o strang la piept. De ce a facut asta? De ce m-a inselat? De ce cu Lizana?

Gray: Hei nu mai plange,vrei sa fac o pizza la cuptor? E gata in 5-10 minute.
Lucy: Bine,multumesc.
Gray: Cu placere,fara lacrimi da?
Lucy: Bine.

Din spate apare Levy cu o perna si ma loveste pe spate.

Levy: Bataie cu perne!!!

Imi iau si eu o perna si incep sa dau ori in Levy ori in Juvia dupa putin timp se baga si Gajell in jocul nostru prostesc.

Gray: Alo usor sa nu daram pizza.
Juvia: Pauza de masa.

Lasam pernele pe jos si ne ajezam la masa si mancam.

Natsu pov:

Cum am putut sa fac asa ceva? I-am ranit sentimentele! Sunt un prost,bou. De ce am facut asta? Imi vine sa sparg tot ce am la indemana.

Lizana: Nu vrei sa continuam?
Natsu: Ce mai vrei ma curvo? Mi-ai distrus viata! Pleaca! Pana nu te arunc pe geam!
Lizana: Esti un nesimptit!
Natsu: Am spus sa pleci! Sa nu te vad in ochii mei! Dispari!

O vad ca pleaca si inchide usa dupa ea. Acum ce ma fac? Ii simpt lipsa lui Lucy sa o sarut sa o tin in brate sa-i simpt mirosul. De ce am baut asa mult? De ce am facut concursul ala idiot cu Loke? Ma duc in baie si las dusul pornit pe apa rece. Alunec jos in bataia picaturilor reci care cad pe hainele mele,cateva lacrimi de durere ca am pierdut-o imi apare pe fata. Simpt ca nu mai exist fara ea,oare...ce face acum? Dar intrebarea e.....o sa suport timpul in care nu o sa mai am pe Lucy aproape?

Am mai facut un capitol pentru voi,stiu ca nu e chiar specific Craciunului dar m-am gandit sa fac acest capitol + unul de Craciun care nu va avea legatura cu cartea. Sper sa va placa si sa aveti o zi frumoasa. Craciun fericit si sa aveti parte de tot binele din lume alaturi cu cei care va sunt aproape.

Liceul Fairy Tail ~Finalizata~Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum