21. met slagroom smeren

1K 55 16
                                    

🌹Pov Emma🌹

Hij was gespannen. Ik zag het aan hem. 'Weet jij wat je gaat nemen?' vroeg ik. 'Euhm... nee, we kunnen een pizza delen misschien' zei Isaac. Ik stemde toe en we bestelde. 'Dus, waar wil je het over hebben?' vroeg ik. 'Ik wil je eigenlijk iets vragen' zei Isaac. Hij pakt mijn hand vast en gaat dichter tegen me aan zitten. 'Vraag maar' glimlachte ik. 'Waaróm ben jij eigenlijk verliefd op mij?' vroeg Isaac. Oké ik had hier niet op gerekend. 'Ik ben een tienermeisje, ik mag een crush hebben' antwoorde ik blozend. 'Ik heb je in zó veel problemen gebracht' zei Isaac. 'Voordat jij ook aandacht aan mij begon te schenken had ik nooit wat te doen. Je hebt meer avontuur in mijn leven gebracht' zei ik.

Isaac glimlachte en keek me aan. 'Ik wilde jouw ook nog iets vragen' zei ik. 'Gaat het over die vraag van gisteren?' vroeg Isaac. Ik knikte bevestigend. 'Ik snap dat ze dat denken, ik durf het alleen niet toe te passen' zei Isaac. Oh snap. Meteen keek Isaac me met grote ogen aan toen hij besefte wat hij zei. 'Wilde je me verkering vragen?' vroeg ik zacht. 'Het is beslist geen verassing meer' lachte Isaac akward. 'Je wilde het ook echt' zei ik. Isaac knikte en haalde een hand door zijn haar. 'Ik hoopte alleen op iets romantischer dan een pizzeria' grinnikte Isaac. 'Dit is het romantische ding wat een jongen heeft gedaan' zei ik. Ik gaf hem een kus op zijn wang die meteen rood werd. Hij kon net zo veel als mij blozen volgens mij. Isaac keek me weer aan. 'Emma wil jij mijn vriendin zijn?' vroeg Isaac.

Nu klink ik misschien als een psycho maar op deze vraag wachtte ik al jaren. Al sinds de kleuterschool toen ik verliefd op hem werd. 'J-ja' zei ik. Isaac lachte meteen en trok me in een knuffel. 'Eindelijk kan ik je knuffelen wannneer ik wil' zei Isaac. Ik lachte en legde mijn hoofd tegen zijn borst aan. Hij liet me los toen onze pizza werd geserveerd.

~*~

'Ogen dicht' zei Isaac. Ik sloot lachend mijn ogen tot ik een lepel in mijn mond kreeg. Het was erg zoet en het smaakte naar karamel. 'Is dit karamel?' vroeg ik. 'Nee butterscotch' zei Isaac. Ik opende mijn ogen. 'Dat is precies hetzelfde' zei ik. 'Niet' zei Isaac. Ik pakte slagroom op met een lepel en smeerde het over zijn wang. 'Ga je nu met slagroom smeren?' vroeg Isaac grijnzend. Ik lachte en knikte. Het geluk was dat op de plek waar wij zaten niet zo veel mensen meer zaten. Isaac veegde de slagroom van zijn wang af met een servetje en pakte een nieuwe lepel met een proef dessert er op.

'Hoe is deze?' vroeg Isaac als hij zelf hem proeft. Ik had hem al geproefd en het was panna cotta. 'Die is heerlijk' zei ik. Isaac legde de lepel weg en keek op zijn horloge. 'Zullen we gaan? Kunnen we nog even naar jullie kroeg' stelde Isaac voor. Ik stemde in, we rekende af en liepen toen naar de auto toe.

Isaac had zelfs tijdens de rit de hele tijd mijn hand vast, ik vond het schattig dat hij dat deed. Zodra we thuis waren stapte we uit en liepen naar binnen. Het was niet héél druk op Madison, Val en Will na. 'Hey' zei ik als ik naar mam loop om haar een kus op haar wang te geven. 'En lieverd hoe was het?' vroeg mama. 'Dat moet je aan Isaac vragen' grinnikte ik. Mama gaf een blik naar Isaac die onschuldig zijn handen omhoog hield. 'Heeft hij het eindelijk gevraagd!' riep Valentino als hij uit zijn stoel opspringt.

Isaac knikte en meteen werd hij zowat getackeld door Val die een strijdkreet erbij liet horen. 'Little E heeft een vriendje!!!' schreeuwde Val door de kroeg. 'O MY GOD!' gilde Madison die mij gillend knuffelde. 'MADISON LAAT ME LOS!' gilde ik lachend.

🔱Pov Isaac🔱

Emma werd helemaal kapot geknuffeld door Madison en ik had een soort knuffel/worsteling met Val. Zodra Val me los liet liep ik naar Emma en sloeg een arm om haar heen. 'Ik ga maar eens naar huis, mijn moeder zal me waarschijnlijk de hemd van het lijf vragen' zei ik. Emma knikte en ik gaf haar een kus op haar slaap voordat ik haar losliet.

~*~

'Wat is het toch heerlijk om een vriendin te hebben' zei ik. 'Ja maar ik ben nu alleen' zei Val dramatisch. 'Ja maar je bent vrijgezel, er zijn zat meiden die in jouw geïnteresseerd zijn' zei ik. 'Tssss ik blijf wel forever alone' grinnikte Val. Ik rolde met mijn ogen toen Emma en Madison ons ineens voorbij rende. 'Hey meiden!' riep ik. Emma stopte en keek me even aan voordat ze weer werd meegetrokken door Madison. 'Wat is er aan de hand?' vroeg ik. 'Je vraagt het aan iemand die het ook niet weet' zei ik.

A/N

Sorry dat ik nog niet kon updaten ivp met Wi-Fi problemen. We zijn namelijk aan het verbouwen.

Vote

Comment

Follow

Xxx Famke

Rain Where stories live. Discover now