14

5.2K 268 4
                                    

            Capitolul 14 


Din perspectiva lui Adam.

Era deja întuneric cand am parcat în fața clubului. Ty a coborât din dreapta mea iar Mike din spate si am respirat aerul rece de afara pregatindu-ma mintal pentru ce urmeaza.

După cearta  cu Ayda , am plecat inapoi la hotelul nostru , unde , Alice ma astepta impreuna cu Mike si Ty. Am fost foarte fericit sa ii revad sanatosi si sa vad ca Gabi nu le-a facut nimic. Defapt , cred ca a uitat de noi , dar tot trebuie sa fiu mereu in gardă.

Am intrat in club , incercand sa trec cat mai repede prin multime .Nu ma simteam atat de relaxat in astfel de imprejurari pe cat trebuia sa fiu. Era un local  pentru adulti iar femeile goale care dansau lasciv la bară imi creau greața. Nu aveau nimic special , si eu niciodata nu am suportat genul asta  ieftin de femei. Daca ar vedea-o pe Ayda ar ramane cu gura cascata.
Ayda e genul de femeie care poate sa fie si inocenta , si fatală ,toate in proportiile potrivite.

Sunt sigur ca acum e tristă , dar nu puteam sa ii zic ca o iubesc . Nu vreau ca ea sa ma iubeasca . Defapt , gandul ca ea ma iubeste ma face sa vreau sa imi dau cu ceva in cap.

Ne-am lasat condusi de unul dintre bodyguarzi intr-un separeau special.
Muzica puternica imi bubuia in timpane in timp ce mergeam pe holul stramt.
Ni s-a deschis o usa masiva si neagra si caile respiratorii mi-au fost imediat inundate de un fum dens de tigara.

Am intrat in incaperea incetosata si nivelul de nervozitate mi-a crescut cand ochii mei i-au intalnit pe cei ai lui Nova.

Daca ea e aici  , atunci exista sanse foarte mari sa fie o capcana de a lui Gabi.

- Tu ce cauti aici ? Am intrebat-o dur incercand sa o intimidez cu privirea si sa ii demonstrez ca sunt pregatit pentru orice plan malefic ar avea. Nu vreau sa recunosc , dar ea e o femeie foarte periculoasa , si asta nu se datoreaza iubitului ei criminal.

-Faceam afaceri , dragul meu Adam , imi raspunde nonsalanta.

- Bine v-am gasit ! Se auzi o voce dură.  Domnule Wichesther , vă asteptam. Nu am inceput  licitatia fară dumneavoastra.

Am aprobat cu o inclinare usoara a capului si  m-am asezat pe unul dintre scaunele inalte si negre.

- Pentru ce licitati in aceasta seara , domnule Wichesther ? Ma intreaba Nova , aplecandu-se spre mine cu o privire glaciara.

- Pot sa licitez pentru orice , am ranjit eclipsandu-i zambetul fals. Dar tu ?

- Stii legenda celor 4 diamante rosii ? Intreaba indreptandu-si privirea de data asta spre vitrina din fața noastră. Vreau sa imi incerc norocul. Si voi incepe cu acest diamant !

- Si dragul tau Gabi nu are nimic de spus in aceasta privinta ? Daca nu reusesti , am ranjit , ghinionul se va abate si asupra lui.

- Nu se va intampla nimic ,spuse dur. Ne-am despartit ! Nu mai are nimic de spus in privinta deciziilor mele.

Am vrut sa ii raspuns dar am fost intrerupt de vocea unui barbat.

- Primul obiect licitat este coroana Alberus . Licitatia incepe de la 5000 de dolari.

- 10.000de dolari , spuse un barbat tanar , cu trasaturi asiatice.

- 10.500 continua altul..

Coroana era alba , cu multiple diamante aplicate pe suprafata acesteia. Nu ma mira pretul de la care s-a pornit licitatia , era de-a dreptul divină. Dar eu nu pentru ea am venit aici.

Adam | Demonul străziiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora