hoofdstuk 33

48 4 7
                                    

P.o.v. Fay

Dan vallen alle dieren aan. Mijn gezicht betrekt. Opeens hoor ik een zachte piep. "Denise vingers in je oren." we doen snel onze vingers in onze oren. Dan komt er een harde piep. Dan hoor ik een gil vlak achter me. Ik draai me om en zie Erika op de grond liggen. Ik kniel bij haar. "Erika!" ze houdt haar handen op haar oren. Ik pak haar beet en til haar op. "Alles goed Erika?" ze kijkt mij vragend aan. Het moment word onderbroken door een groot houten wezen met een kroon op zijn hoofd. "Wie zijn jullie?" buldert zijn zware stem." dat moet vast de koning zijn"Wij zijn prinses Denise, Erika en prinses Fay. Samen met koningin Mylantiya uit Mermetopia." we buigen voor hem. "Wat doen jullie hier." "we willen U en uw volk waarschuwen." hij knikt. "Kom maar mee dan kunnen we het in alle rust bespreken." hij wenkt naar een wolf en loopt dan weg samen met ons en achter ons loopt de wolf. Ik zie dat Mylantiya ons volgt in het water. We komen uiteindelijk uit bij een boshutje die ik niet zou zien als de man de deur niet open deed. Hij loopt naar binnen en wenkt ons. We gaan ook naar binnen. We leggen alles aan hem uit. "Als ze mijn land binnen durven te vallen gaan ze eraan." zegt hij woedend als ik uitverteld ben. Ik had verwacht dat hij boos ging worden maar zo boos had ik niet verwacht. Hij loopt snel naar buiten en begint dingen naar de dieren te roepen. Erika lijkt helemaal niets te horen. "Erika is alles wel goed?" vraag ik bezorgd. Ze reageert niet. Dan komt de koning er weer aan. "Gaat alles wel goed met haar?" vraagt hij, wijzend naar Erika. Ik schud mijn hoofd. Hij loopt op haar af en fluistert wat. "Ze is doof." zegt hij heel simpel. "Ze was niet doof toen we hier aan kwamen. Het is uw schuld!" "hoe kan het mijn schuld zijn ik heb niks gedaan." ondanks dat ik aan het schreeuwen ben blijft hij heel rustig en dat maakt me alleen maar bozer. "Door dat piep-ding heeft U haar gehoor beschadigt en nu is ze doof!" hij draait zich weer naar Erika. "Ixh saltse zurig bxser meechen." spreekt hij uit. "Wat?" vraagt Denise verbaasd. "Ze zal zo wel weer wat kunnen horen." we kijken hem verbaasd aan. Het enige wat hij doet is zijn schouders ophalen, of in ieder geval ik denk dat het zijn schouders zijn. "Denise?" zegt opeens een onbekende stem.

______________________________________
Weer een deel na een lange tijd. Ik wil graag 3 dingen zeggen.
1. Ik ga binnenkort de vragen bij de Q&A beantwoorden en dan post ik dat.
2. Ik heb the lost princess opgegeven voor de netties misschien hadden jullie dat al gezien maar toch zeg ik het even.
3. Als dit verhaal af is, kan trouwens nog wel even duren, dan ga ik the lost Princess herschrijven daar post ik dan ook nog een deel van.
O en de post gaan nog steeds niet regelmatig volgen. Ik probeer al wel in het weekend tijd te maken voor het schrijven maar ik heb soms een hele berg huiswerk.

The Found Princess New DangersWhere stories live. Discover now