Irklar

50 4 10
                                    

Zamanı Tanrı Yaşar, Varlıklar hep ölmek için türermiş.

Tanrı Çamurdan insanları yaratmıştı. İnsanlar, Krallarına ve onun soyundan olanlara kutsal gözüyle bakıyorlardı. Nedeni ise Kralın dini askerleri papazlar böyle aksetmişti halka, tabi bazı ekonomik ve siyasi çıkarlar karşılığında. Papazlara göre "İnsan Kral THUG"un ataları Tanrı tarafından kendi ruhundan üflenerek yaratılmıştı. İnsan Halkı kendilerine iyi davranan Krallarına karşı hep itaat edip, hiç bir şeyi sorgulamadan yaşıyorlardı.

Tanrı'nın çoçukları sayılan Soylu İnsan Kral'ın Thug"un Büyük Oğlu Janiel, orman gezintisin de bembeyaz kurt gördü, bu ormanlar da olması imkansız olan kurttan hoşlanan Janiel kurdu bir süre izler ve birlikte olur.

Dolunay gecesi Tanrı dokunuşuyla, kurda kut verir, dişi kurt gebe kalır. Aradan bir ay kadar sonra yine dolunay gecesi bebek doğar.

Yüz yirmi yaşında ki Soylu Thug'un çocuğu olmuştu. Onun şerefine kutlamalar yapmış günler boyunca eğlence yapmıştı. Lakin eğlencenin 13. Gününde Bebek Ortadan kaybolmuştu. Çılgına Dönen Kral Thug etrafa saldırıyordu. 10. Oğlu, yeni doğmuş oğlu kaçırılmış, öldürülmüş olabilirdi. Bu kaçırılma olayı ilk defa oluyor du Krallığının tarihinde. Çılgına dönen Kral, ilk işi sarayındakileri sorguya çekti birebir kendisi. Hali hazır da kimseden yanıt alamayınca aklına Büyücüler, Orclar yada Karanlıktakiler tarafından kaçırıldığı ihtimali geldi. Büyücüler ya da orclarla anlaşabilir di. Ne de olsa Büyücüler, Tanrının olağanüstü gücü olan çocukları, Orclar da Tanrı'nın genetik bozukluk yaşayan çocuklarıydı. Ama diğer ihtimal Ya Karanlıktakiler tarafından kaçırıldıysa, bunlar Tanrının çocuğu olmayı reddedip, karanlıktan doğduklarına inanıyorlardı. Dünyanın en soğuk, en karanlık diyarlarında yaşamayı seçmiş ırklardı. Yalnızca Karanlıkta ortaya çıkıp, Karanlıkta savaşırlar. Bunlarla diyil anlaşmaya varmak, görüşmek bile imkansızdı. Thug oğlunun kayboluşundan 7 gün kadar sonra bebek tekrar yatağındaydı. Boynun da büyük iki diş ısırığı vardı ve yanında küçük bir parşomene yazılmış bir not:

"Soyun, Kutsalımıza Dokundu."

Parşomenin her tarafına iyice baktıktan sonra hiç birşey göremeyince parşomeni bir yere koydu ve oğlunu kollarına aldı, ısırığa baktıktan sonra koca kollarıyla sıkıca sarıldı...

Irklar Savaşı©Where stories live. Discover now