κεφάλαιο 6

212 36 0
                                    

Ειχα να τον δω απο τοτε στο νοσοκομειο. Ελειπε τουλαχιστον 4 μερες. Ο Μανος οταν με ειδε στο σχολειο μου χαμογελασε ειρωνικα καθως και ειχε πολλες μελανιες στο προσωπο και στα χερια. Ημουν σιγουρη ποιος του της εκανε και πραγματικα δεν στεναχωριεμαι καθολου. Του αξιζε αυτο του Μανου. Δεν με εχουν πειραξει αυτες τις μερες και ισως γιατι εφαγα αρκετο ξυλο και με λυπουνται τωρα. Δεν με νοιαζει, καλυτερα.

Βγηκα εξω απο το σχολειο μαζι με την Ελενη. Ενω εκεινη μιλουσε εγω απλα χαζευα τον δρομο και τον σκεφτομουν. Πλεον δεν ξερω αν ο Παυλος ειναι το αγνωστο αγορι. Δεν ξερω αν θελω να ειναι ο Παυλος αυτος, απλα θελω να μαθω ποιο ειναι το αγνωστο αγορι που με εχει κανει να τον σκεφτομαι τοσο πολυ.

Εφτασα σπιτι με την Ελενη και την αποχαιρετισα. Μπηκα στο σπιτι και πηγα στην κουζινα οπου μαγειρευε η μαμα μου. Την χαιρετισα και ανεβηκα πανω στο δωματιο μου. Εβγαλα τα ρουχα μου και εκανα ενα μπανιο.

Ημουν ακομα με την πετσετα και πηγα να κλεισω την κουρτινα του δωματιου μου. Καθως την εκλεινα το ματι μου επιασε το αγνωστο αγορι απεναντι απο το σπιτι μου να καπνιζει και να με κοιταει μεσα απο τα γυαλια ηλιου του. Το ξερω πως με κοιτουσε. Τον κοιταξα για λιγο ακομα και αμεσως μετα εκλεισα την κουρτινα. Ντυθηκα γρηγορα και κατεβηκα κατω. Ειπα την δικαιολογια στην μανα μου οτι θα πεταξω τα σκουπιδια και βγηκα εξω. Πεταξα γρηγορα τα σκουπιδια και πηγα απο την πλευρα του παραθυρου μου οπου εκει βρισκοταν.

Δεν ηταν εκει. Εφυγε. Ηξερε πως θα κατεβω και εφυγε. 




Ξερω μικρο κεφαλαιο αλλα δν εχω αρκετο χρονο. Το πιο σιγουρο τωρα να βαλω ειναι το σαββατο 2 ή 3 κεφαλαιο αναλογως.

 Άγνωστο Αγόρι  (ON HOLD) Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt