Eve Dönüş

577 38 0
                                    

Bodrum da işlerimiz bitmiş ve eve dönüyorum artık. Aslında hem güzeldi hem de değildi. Özellikle Bodrum da çarşı da geldiğimiz zaman nasıl da güzel baba olurmuş benim sevgilimden,ne düşünceli bi koca... Ama daha nerden bakarsan koskacaa 2-3 sene var.
Sonunda eve gelebilmistik. Ama tam bi ölümdü. Hemen kısa bi duşa girdim. Çünkü akşam bizimkiler gelecekti tekrar ama onlar gelene kadar güzel bi uyku çekebilirdim.

Yüzümü okşayan eller ve bana seslenen o aşık olduğum ses...

"Bitanemm... Esilyammm... Hadi uyan bitanemm..."

"Hmmm... -yümüzü geri yastığa gömdüm- bonom doho oykom vor."Ağzımı yastığa bastırdığım için sözcükler ağzımdan boğuk boğuk çıktı.
Önce bir kıkırdama sesi geldi ve ardından
"Tamam yemekten sonra söz uyursun bi daha ama şimdi uyanmalisin Bitsnemm çünkü aşağıdaki uç hamile bayan kurt gibi açlar ve heran birinin ustine anlayabilecek kadar sinirliler."
Evet şu son aylarda bi gerginlikleri var durduk yere ağlamaları ve sinir krizleri tutuyor. O yüzden bende nisbetimi almamak için hemen kalktim ve bi gözüm kapalı odamdaki banyoma gidip elini yüzümü yikadim.
Sonra içeri girip.
"Gidebilirizz"
Aşağı inip yemeklerimizi yedik ve daha sonra herkes bölündü ayrı yerlere. Bizde fırsattan istifade çatı katına çıktik ve ordan da kiremitlerin ustunde uzandik. Burak beni gogusune çekip yatırdı. İşte huzurr...

Arkadaşlar biraz kısa bir bölüm oldu ama hastayım ve bunu bile zor yazdım. Uzun suredir ara vermiştim ve sizler de merak ettiniz acaba kitap askıya mi alındı diye kesinlikle öyle bir durum yok fakat lise zor içinizden bilenler vardir. Görev ve sorumlulukların iki-üç katına çıktı birden ve sabahçıyken birden tam gün olmak garip bi his her ne kadar okullar açılali 3ay olsada insan garipsiyor. Vote ve yorumları unutmayın Allaha emanet olun hepinizzz💕

Abimm!! Where stories live. Discover now